REDESIGN YOURSELF

 De cele mai multe ori imi propun sa fac mai multe, mai repede si mai bine, dar pana la varianta imbunatatita e cale lunga si plina de impedimente. Ar fi foarte simplu sa functionam si noi cu un soft de telefon si sa astepti periodic sa iti vina noua varianta…maine vreau sa fiu varianta Gabriela 2.3 si chiar sa se intample.

Dar pentru ca realitatea oamenilor, momentan, functioneaza altfel avem nevoie de stimulente si programe speciale pentru a atinge un nou nivel.

Pe 15 septembrie Baneasa Shopping City a lasat campania Redesign Yourself, un program care incurajeaza increderea in sine. Un proiect îndraznet, conceput sub forma unui reality-show digital care isi propune sa arate cum poate fi îmbunatatit stilul de viata a zece clienti ai centrului comercial.

IMG_7183

Cei zece participanti ai campaniei au fost alesi in urma unui eveniment-experiment ce a avut loc chiar in centrul comercial, pe parcusul unui weekend, intreg conceptul fiind implementat de compania Dove.

La intrarea în mall, clienții au fost întâmpinați de două porți, semnalizate cu mesajele „Sunt o persoană obișnuită” și „Sunt o persoană deosebită”. Echipa Dove și Ana Morodan, host-ul și imaginea campaniei Redesign Yourself, au intervievat individual vizitatorii Băneasa Shopping City pentru a putea selecta cele zece persoane al căror stil de viață urmează să fie îmbunătățit.

BSC_Redesign Yourself_KV_landscape_F

Campania Redesign Yourself se va desfășura în perioada 15 septembrie-15 noiembrie și implică un proces de reinventare la nivel fizic și psihic, alături de o echipă de profesioniști care va călăuzi evoluția celor zece. Participanții vor beneficia de serviciile de consiliere de shopping şi detox de garderobă oferite de Alina Pitilină și Norbert Matei, stiliștii Băneasa Shopping City, dar şi de sfaturi și soluții în materie de îngrijire, hair & make-up, oferite de Patio, Perfect Nails și M.A.C.

Întregul proces este susținut și de adoptarea unui stil de viață sănătos, transformarea fizică a participanților fiind una dintre cele mai importante și vizibile etape pe care le vor experimenta cei zece candidați. Stejarii Country Club, unicul country club din România, va pune la dispoziția lor 8 antrenori de fitness care, împreună cu nutriționistul Alina Stoica vor concepe programe de antrenament și nutriție personalizate, ajutându-i să atingă forma fizică dorită, să își depășească limitele și să facă o transformare personală totală, interioară și exterioară.

Totodată, pentru o transformare completă, cursurile de public speaking și de creștere a încrederii de sine, oferite de compania de training Self Trust Academy stau și ele la dispoziția concurenților. Printre acestea se numără: capacitatea de captare a atenției, carisma, coerența și claritatea mesajului, un bodylanguage convingător, în acord cu limbajul verbal și inteligența emoțională.

Întreaga transformare va putea fi urmărită pe http://www.baneasashoppingcity.ro/redesign-yourself/home şi pe canalul de YouTube al Băneasa Shopping City – http://bit.ly/1EXzOOq, într-o serie de episoade săptămânale, unde se va putea vedea evoluția celor zece participanți.

„Am pornit de la ideea că Băneasa Shopping City nu este doar un simplu centru comercial, ci un loc în care membrii comunitații noastre își pot îndeplini dorințele și se pot dezvolta. Ne-am dorit să oferim clienților noștri o experiență unică, iar campania Redesign Yourself are un scop foarte nobil – acela de a ajuta zece persoane să se reinventeze. Cu siguranță nu va fi ușor, însă le vom oferi tot sprijinul nostru, le vom pune la dispoziție toate mecanismele pentru a se autodepăși și a avea, la final, rezultate de-a dreptul incredibile”, declară Ovidia Popescu, Campaign Coordinator Băneasa Shopping City.

Partenerii campaniei Redesign Yourself: Accessorize, Bigotti, Dove, FREYWILLE, Karen Millen, L’Occitane, M.A.C., Meli Melo, NIKE, PATIO, Perfect Nails, Pepper, Preciosa, Raw’z, Self Trust Academy, Sensiblu, Stejarii Country Club, Trends by Adina Buzatu, Weekend Max Mara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s