GRADINA DIN VISUL MEU

Ma visez dansand in mijlocul unei sere pline cu flori colorate si parfumate. Visez mult dar am vazut ca visele frumoase pot sa devina realitate orcand in viata, asa ca nu am sa incetez niciodata sa visez la sera mea personala in care am sa citesc la batranete povesti nepotilor mei 😉

Am primit o particica din visul meu de la Famous Roses si deja mi-a adus zambetul pe fata….visul meu este mai aproape. Azi il plantez ca este soare si frumos iar anul viitor am sa fac o delicioasa dulceata din ele.

FullSizeRender

Toamna vine cu vesti minunate pentru iubitorii de trandafiri – Famous Roses iti decoreaza gradina cu stil!

Allegro-Meileodevin

Pentru că se apropie cel mai potrivit sezon de plantare a trandafirilor, alege să-ți decorezi grădina cu cele mai delicate flori din colecțiile înmiresmate, disponibile doar în magazinul online Famous Roses!

Donatella_-_Meikerira

Cu varietatea butașilor de trandafiri din cele mai alese soiuri, grădina ta se va transforma cu siguranță într-un paradis al miresmelor de neegalat! Te-ai gândit vreodată ce au în comun Julio Iglesias, Monica Belluci, Leonardo Da Vinci şi Edith Piaf? Pe Famous Roses descoperi renumiţii trandafiri frantuzeşti, care le poartă numele şi a căror frumuseţe este recunoscută în întreaga lume.

FullSizeRender-3

Famous Roses îți oferă o grădină desprinsă din cărțile de povești, având experiență vastă în creșterea, recoltarea, depozitarea și livrarea butașilor de trandafiri. Mai mult, calitatea acestora se încadrează în categoria A (cea mai bună calitate). Varietatea soiurilor de trandafiri, dintre care poți alege, îți personalizează grădina în funcție de preferințele tale: de la trandafiri cățăratori, ideali pentru a da culoare şi un aspect romantic pergolelor și arcadelor din grădină, până la trandafirii speciali pentru prepararea dulcețurilor sau a siropului.

Leonardo_Da_Vinci_-_Meideauri

Daca eşti iubitor de trandafiri, îţi poţi comanda acum cele mai spectaculoase soiuri de trandafiri de grădină, având disponibile colecțiile Poulsen, Meiland Richardier, Georges Delbard dar și soiuri înmiresmate, care vor îți vor învălui grădina sau colțul de natură din casă într-o atmosferă boemă.

les-quatres-saisons

De asemenea, vei beneficia de îndrumarea și sfaturile utile ale specialiștilor Famous Roses pentru cumpărarea, plantarea și întreținerea trandafirilor de grădină. Comenzile se pot face online, prin telefon sau email, iar serviciul de livrare este disponibil oriunde în România și Europa.

Mona_Lisa-_Meilyxir

FullSizeRender-6 Palais_Royal_Meiviowit

Află mai multe detalii: http://www.famousroses.eu/

princesse_Charlene_De_Monaco

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s