HandsOn – campanie de preventie a cancerului la san

IMG_9815

În fiecare zi ne verificăm telefonul de peste 100 de ori, dar deseori uităm să verificăm ce este mai important: sănătatea sânilor noștri. Nestlé FITNESS știe că un stil de viață sănătos nu se oprește la micul dejun și încurajează femeile de pretutindeni să nu uite de controlul periodic al sânilor.

2

Campania #HandsOn invită femeile să își unească forțele și să lupte împreună împotriva cancerului la sân. Prin intermediul acestei campanii, Nestlé FITNESS, de 6 ani susținător devotat al inițiativei pentru conștientizarea cancerului la sân, la nivel global și de doi în România, evidențiază importanța unei examinări proprii a sânilor – modalitatea cea mai simplă prin care orice posibil semn al cancerului la sân este descoperit la timp pentru a putea acționa împotriva acestuia.

IMG_9813

Cancerul la sân este cel mai frecvent tip de cancer întâlnit la femei, iar o simplă auto-examinare a sânilor, poate salva o viață.

IMG_9819

Postează și tu un selfie pe pagina de Facebook și fii #HandsOn în lupta împotriva cancerului la sân!

IMG_9832

Nestlé FITNESS luptă pentru protejarea sănătății femeilor din România, de aceea se implică activ în prevenirea cancerului la sân prin susținerea cauzei Pink Ribbon, precum și a Cursei Roz, organizată în fiecare an de către asociația Casiopeea.

Nestle Fitness_HandsOn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s