DANCE ASTHENIA AWAY

Am asteptat atat de mult primavara si iata ca acum e aici, totusi primavara aduce de multe ori pe langa flori, zambete si martisoare si starile de astenie. Toti ne-am confruntat cu ele cel putin odata si stim cat de neplacute pot fi.

Instructorii scolii de dans Arthur Murray recomanda dansurile de societate ca remediu eficient impotriva starilor astenice care ne afecteaza la schimbarile de sezon.

_Arthur Murray Anti Astenie_1493

Dansurile energice precum: cha-cha-cha, bachata, salsa, swing sau hustle stimuleaza mintea si corpul si imbunatatesc starea generala de spirit si de sanatate atunci cand o persoana se confrunta cu simptome generate de astenia de primavara.

“Astenia de primavara ne afecteaza pe toti intr-o masura mai mare sau mai mica, inevitabil. Diferentele bruste de temperatura de la o zi la alta, de la zi la noapte, intensitatea luminii si faptul ca toate se suprapun cu una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului duc la stres, o stare generala proasta, dureri de cap, dificultati de concentrare si oboseala accentuata. Aceste manifestari ale asteniei de primavara sunt combatute cu succes prin dans in studiourile Arthur Murray din toata lumea, datorita sistemului unic de predare si abordarii bazate pe beneficii imediate” declara Cristina Ardelean, Arthur Murray Bucuresti.

_Arthur Murray Anti Astenie_2168(1)

Conform studiilor, una din zece persoane se confrunta cu stari de astenie la inceput de primavara. Una dintre modalitatile cu eficienta imediata prin care se pot elimina tulburarile cauzate de astenia de primavara este dansul. Miscarile de dans de societate au efecte pozitive asupra dispozitiei, eliminand anxietatea si starile de apatie specifice primaverii.

_Arthur Murray Anti Astenie_1956

„Endorfinele eliminate in timpul dansului dau o stare de bine persistenta, reduc stresul si relaxeaza. Cand dansam mintea se elibereaza de gandurile negative si se concentreaza pe buna dispozitie. Zambim mai mult, suntem mai bine dispusi si ne umplem de energie. Iar starile astenice se reduc ca intensitate pana la a disparea complet” –adauga Cristina Ardelean.

Nu ne ramane decat sa ne dansam starea de bine si sa ne bucuram de beneficii!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s