STEAM THE SECRET INGREDIENT

De-a lungul timpului am incercat numeroase tehnici de gatit, dintre ele gatitul la abur mi-a placut intotdeauna pentru subtilitate si versatilitate, pentru modul delicat in care se combina aromele si se pastreaza nutrientii esentiali.

Furnizor ales de 50% dintre chefii europeni cu Stele Michelin, Electrolux continua seria The Secret Ingredient, impartasind sfaturi simple care sa ne ajute sa realizam la noi acasa feluri de mancare la standardele unui restaurant. Pentru luna martie, Electrolux a ales aburul.

Ingredientul Secret Electrolux - Aburul - 1(1)

„Aburul este considerat nu doar una dintre primele metode de gatire, ci si una dintre cele mai delicate, care a ajuns sa joace un rol important in bucataria moderna. Aceasta tehnica foarte veche si versatila poate fi folosita pentru a crea retete delicioase de placinte, peste, carne, desert sau legume, sporind semnificativ savoarea preparatelor. In acest sens, gama de cuptoare CombiSteam de la Electrolux si accesoriile pentru prepararea alimentelor la abur iti permit sa explorezi o lume noua plina de savoare”, spune Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager, Electrolux Romania.

Ingredientul Secret Electrolux - Aburul - 3

 Cu aproape 100 de ani de experienta culinara, realizand aparatura profesionala pentru chefii de top ai Europei, Electrolux continua Ingredientul Secret – o platforma creata cu scopul de a extinde posibilitatile culinare in bucatariile casnice. Aceasta platforma furnizeaza indicii lunare, sfaturi si tehnici stranse in colaborare cu chefi de top, dar si cu bloggeri culinari. Ingredientul secret al acestei luni iti reuneste familia si prietenii in jurul unei mese cu preparate pline de nutrienti si beneficii pentru sanatate.

 Gatitul la abur este o metoda intalnita in intreaga lume, desi mai cunoscuta in bucataria orientala. Aceasta tehnica reprezinta una dintre cele mai delicate modalitati de preparare a mancarii, datorita faptului ca pastreaza culoarea ingredientelor, textura, savoarea si nutrientii pe care acestea ii contin. Metoda gatitului la abur devine din ce in ce mai populara si accesibila, pe masura ce multiplele sale beneficii devin cunoscute pentru publicul larg.

Ingredientul Secret Electrolux - Aburul - 4(1)

 Cuptoarele cu abur din gama CombiSteam de la Electrolux utilizeaza caldura, la fel ca un cuptor obisnuit, si adauga cantitatea necesara de abur in timpul gatirii, aceasta reprezentand cea mai buna metoda pentru a obtine preparate cu crusta crocanta si interior fraged.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s