GAZELLE HAS SHAKIRA’S VOICE

Noua animatie Disney, pe care am urmarit-o in avanpremiera miercurea trecuta, te amuza si te emotioneaza in acelasi timp. Povestea unui iepuras dragalas si pufos ce lupta pentru visul sau de a ajunge ofiter de politie in marele Zootropolis, orasul in care orice poate fi orice isi doreste, este impresionanta. La fel de impresionanta este si prestatia Shakirei in rolul celei mai mari vedete pop din oras.

Shakira-SK1406-Jaume_de_la_Iguana (small)

Vedeta internationala Shakira isi imprumuta vocea premiata cu Grammy lui Gazelle, cel mai mare star pop din Zootropolis. „Shakira este extrem de prietenoasa si sincera. Dupa ce am intalnit-o, am regandit personajul. Ea ne-a oferit o perspectiva minunata despre cine e Gazelle”, spune regizorul Rich Moore.

 Shakira interpreteaza melodia originala a filmului, „Try Everything”, scrisa de artista Sia si duoul de compozitori Stargate. „Cred cu tarie ca au surprins intr-adevar spiritul filmului, nu doar in ceea ce priveste melodia, ci si din punct de vedere al versurilor. Este vorba despre a nu-ti fie teama de visurile tale si a fi dispus sa lupti pentru ele”, spune Shakira. Cantecul este unul simbolic pentru calatoria lui Judy Hopps de la a fi un iepuras intr-un oras mic la a deveni politist intr-un oras mare.

Afis Zootropolis

 Superstarul international Shakira a acceptat cu drag sa-si imprumute vocea lui Gazelle: „Sunt extrem de recunoscatoare sa fac parte din acest proiect extraordinar”, spune cantareata. „Acest film este frumos, amuzant, inteligent, captivant, si-l lasa pe spectator cu un mesaj grozav si o inima plina de bucurie. Este unul dintre cele mai puternice filme de animatie pe care le-am vazut vreodata si indraznesc sa spun ca spectatorii vor fi de acord cu mine”, a completat ea.

Shakira-SK1401-Jaume_de_la_Iguana (small)

 Gazelle e cel mai mare star pop din Zootropolis. Adorata in intreaga lumea de turme de fani, Gazelle este o celebritate constienta de probleme sociale, fiind in egala masura talentata si sufletista. „Gazelle intruchipeaza cu adevarat spiritul orasului, unde oricine poate fi orice. Mesajul ei este unul bazat pe speranta, acceptare a celorlalti, prietenie si camaraderie”, spune regizorul Rich Moore.

Prestatiile artistice ale personajului denota statutul ei de celebritate, prin clipiri de gene si miscari de cap expresive. In plus, are o coafura stilata. „Gazelle are un par lung, ondulat”, spune Michelle Robinson, supervizoarea dezvoltarii look-ului personajelor. „Au fost multe discutii despre asta. In intregul film exista doar cateva personaje care au parul apropiat de cel al oamenilor, iar Gazelle este unul dintre acestea.”

Zootropolis - Gazelle

Si daca am tot vorbit atat de mult despre ea va spun doar ca vreau si eu aplicatia aceea “Danseaza cu Gazelle”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s