AN ORGANIC SIGNATURE A

Femeile apreciaza intotdeauna momentele de rasfat, fie ca merg la spa  sau la salon pentru o schimbare de look. Dar cum ar fi sa combinam spa-ul cu schimbarea de look, sau cu tratamentele pentru par?

imagine (3)

Signature A a luat nastere in baza conceptului de Head Spa si combina aromoterapia cu tehnicile de relaxare, fiind primul salon care utilizeaza exclusiv produse organice. Aici faceti cunostinta cu un spatiu unde energia naturii si puritatea ingredientelor se contopesc in tratamente personalizate si intr-o atmosfera de relax si regenerare atat pentru par, cat mai ales pentru minte.

Niciun produs din cele folosite nu contine amoniac, resorcinol, parafenilendiamina sau parfumuri artificiale, respectand fibra capilara si PH-ul fiziologic al parului si reparandu-i structura. Absenta amoniacului elimina emisiile amoniacale, oferind astfel o bunastare atat clientei, cat si tehnicianului. Toate produsele utilizate la Signature A contin numai uleiuri esentiale din culturi bio organice si biodinamice, mai exact produse realizate din plante crescute in mod natural, pe terenuri unde nu au fost folosite pesticide sau ingrasamant timp de 25 de ani. Astfel, calitatea italiana se imbina armonios cu natura, realizand efectul terapeutic dorit, la intensitate maxima si avand la baza o abordare etica, constienta si durabila.

imagine (1)imagine (1)

 Vopseaua tratament H Nectar, spre exemplu, are proprietatea de a face lifting parului cu pana la 10 ani. In plus, cu aceasta vopsea se poate colora parul chiar de 2-3 ori in aceeasi zi, fara a actiona agresiv asupra firului de par. Proteinele de bumbac din H Nectar ingroasa firul de par, redand exact textura unui par care nu a fost decolorat niciodata. Foarte important este ca pasii aplicarii sa fie respectati intocmai, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, chiar de la prima utilizare”,  Adina Farcas, owner Signature A.

Inca o noutate adusa de Signature A este diagnosticarea profesionala a parului si crearea traseului personalizat cu ajutorul camerei Tricho Analyzer. Scopul este de a oferi clientelor consiliere si de a propune indrumari si tratamente specializate.

imagine (2)

 Avand in vedere ritmul rapid in care se desfasoara activitatea in saloanele obisnuite, de cele mai multe ori se tine seama de ceea ce au nevoie cu adevarat clientele, nu se analizeaza in profunzime si nu se ofera acele informatii cu adevarat importante pentru mentinerea unui par sanatos, accentul punandu-se in majoritatea cazurilor pe elementul pur estetic. Signature A este salonul unde se analizeaza si se ofera acele diagnosticuri care evidentiaza exact problemele pe care le are fiecare clienta: de la simpla problema a aranjarii parului, pana la caderea acestuia sau despicarea varfurilor”, adauga Adina Farcas, owner Signature A.

 Tricho Analyzer-ul afiseaza starea sanatatii pielii si a parului printr-o analiza in profunzime, utilizand o tehnologie video specializata, ce mareste pana la 200 de ori imaginea reala. Ecranul acestuia afiseaza imaginile scanate in timp real, atat stilistului cat si clientului, facand posibila identificarea dezechilibrelor parului si scalpului intr-o maniera simpla si imediata si comparand imaginile scalpului clientului cu cele din tabelul de tratament OW pentru par si scalp. Astfel, pe baza diagnosticului pus in urma scanarii cu Tricho Analyser-ul, se recomanda ulterior tratamente personalizate pentru nevoile fiecaruia.

 Pentru ca ingrjirea sa fie completa, Signature A a pregatit si un serviciu de consultanta in alegerea tunsorii si culorii potrivite pentru fiecare persoana in parte. In urma analizei cu Tricho Analyser-ul se va opta pentru un look care sa tina seama de tipul de par si de modul cum reactioneaza acesta, de pigment, fizionomie, varsta, temperament si stil de viata, un look care sa corespunda in totalitate dorintelor si asteptarilor clientei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s