A SPRING THAT SMELLS OF ROSES

Primăvara și-a intrat în drepturi, așa că este timpul să valorificăm la maxim spațiul exterior. Grădina reprezintă cea mai bună modalitate de evadare din lumea agitată în care trăim, fiind o oază de relaxare, refacere și comuniune cu natura. Pune-ți la lucru creativitatea și imaginația, dar nu te lăsa ghidat/ă doar de intuiție. Trebuie să ții cont de tendințele din acest an dacă îți dorești o grădină la modă, care să-ți înfrumusețeze zilele calde de primăvară și vară.

12794423_1131004403610601_3635253204707102519_n

„Tendințele pentru 2016 pun accentul pe grădinile naturale, cu intervenții constructive minimale și crește interesul pentru ierburile decorative ca soluție optimă de decorare a spațiului exterior. Totodată, elementul central sunt trandafirii, care vor aduce o feerie de culori și miresme, întregind aspectul grădinii. Trandafirii urcători pot scoate din anonimat orice spațiu exterior, oferindu-i culoare și personalitate, iar grădina ta va arăta minunat fără alte trucuri.’’ (Viaceslav Buhna, FamousRoses.eu)

giraffe-4

Poți încerca trandafirul Giraffe, un trandafir urcător spectaculos și foarte florifer, pe care îl găsești pe FamousRoses.eu. Florile sunt pline cu peste 90 de petale galbene în interior și roz cu portocaliu la exterior. Înflorește în valuri din luna mai până la îngheț și ajunge la înălțimea de 2 metri.

12512283_1129457337098641_7668994814042409458_n

Pentru alei și borduri, un trandafir spectaculos precum Icy Drift de la FamousRoses.eu reprezintă alegerea perfectă. Înflorește repetat din luna mai până la îngheț, în grupuri de flori de un alb clar cu multe petale. Sfatul nostru este să pui trandafirii în valoare prin ghivece colorate cu texturi diferite și să folosești câteva buturugi din lemn pe post de suport.

Corpurile de iluminat au un rol esențial, pentru că vor da un aer feeric pe timpul nopții. Noul trend este să luminezi grădina cu felinare sau lămpi solare, care sunt eco și te ajuta să economisești energia electrică. Mai mult, lumina difuză va inspira căldură și intimitate, creând o atmosferă perfectă pentru cine în aer liber.

icy-drift-1_1

Pentru un aspect reușit al grădinii, renunță la banalul ciment și alege în schimb aranjamentele din pietre, pietriș și bolovani, în prim plan anul acesta datorită elementelor naturale din care sunt realizate. Elimină monotonia de la nivelul solului optând pentru o rocărie formată din pietre de râu, cu dimensiuni și nuanțe variate pentru un aspect natural.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s