SPRING PROMOTION FOR VACATIONS

Primavara nu vine doar cu flori, astenii, colectii noi si reduceri la haine si pantofi. Primavara vine cu dor de duca, cu planuri noi si reduceri la vacante. Oriunde ati vrea sa fugiti, sa mergeti sa va relaxati sigur exista undeva oferta perfecta pentru fiecare.

Agentia de turism Paralela 45 a dat startul la Promotia Primaverii! Pe toata durata lunii martie, Paralela 45 ofera reduceri cuprinse intre 5 si 70% la chartere, sejururi si circuite de 7 zile. In Promotia Primaverii intra majoritatea destinatiilor cautate de romani pentru vacanta de vara, precum si cateva destinatii pentru vacanta de Paste sau pentru seniori.

split

 Majoritatea romanilor care doresc sa isi petreaca vacanta de vara in strainatate aleg destinatii care sa le permita sa imbine utilul cu placutul. De aceea, Algarve, Split sau Cipru de Nord sunt destinatiile ideale pentru cei care doresc sa se bucure de locuri cu o incarcatura culturala aparte sau sa se relaxeze pe plajele cu nisipuri fine. Un sejur de 7 zile intr-una dintre aceste destinatii beneficiaza de 5% reducere in cadrul Promotiei Primaverii, valabila pana la 31 martie 2016.

algrave

  Confortul hotelurilor din Turcia, plajele cu nisipuri fine si seviciile de inalta clasa din Antalya ii conving pe romani sa se intoarca an de an sa isi petreaca vacanta de vara. Aceasta destinatie este ideala pentru cei care aleg sa plece in vacanta impreuna cu familia sau pentru cei care doresc sa se bucure de confort si relaxare la cele mai inalte standarde. Pentru un sejur de 7 zile in Antalya, in Promotia Primvaverii se aplica o reducere de 30 pana la 50%.

dubai

 Pentru ca niciodata nu este prea devreme pentru planificarea unei vacante, Promotia Primaverii de la Paralela 45 este prilejul ideal de a nu mai amana acest moment. Reducerile la charterele, sejurile si circuitele din promotie sunt de refuzat! In aceasta promotie intra atat ofertele pentru Portugalia, Croatia, Cipru si Turcia, cat si pentru Spania, Italia, Grecia, Franta si chiar Dubai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s