DO IT YOURSELF WITH BaByliss IPL

Cea mai frumoasa veste primita in ultimul timp, BaByliss Paris a introdus in Romania prima gama de aparate IPL inteligente pentru epilarea definitiva acasa. Aceasta veste ma face sa zambesc la gandul picioarelor mele matasoase din aceasta vara.

 DSC_0371

Intr-un eveniment prezentat de Oana Cuzino a fost introdusa gam de epilatoare inteligente Homelight IPL, ce folosește lumină intens pulsată și beneficiază de o aplicație cu rol de coaching personal care ajută utilizatorul să respecte intervalele corecte de întrebuințare ale epilatoarelor. Homelight IPL permite pănă la 300.000 de impulsuri delicate de lumină și garantează o piele fină, fără niciun fir de păr, rapid, simplu și fără durere, totul în confortul casei utilizatorului.

Lansare Homelight IPL de la BaByliss Paris

Adaptând tehnologia utilizată în saloanele de specialitate, BaByliss Paris aduce epilarea cu lumină pulsată publicului larg folosind dispozitive fiabile, accesibile și ușoare de folosit. Sesiunile de epilare pot avea loc în confortul acasei, în siguranță completă. IPL este cea mai performantă metodă de epilare ce va revoluționa viețile femeilor: rezultate de durată, piele catifelată și fără iritație chiar și pentru pielea cea mai sensibilă. Conform studiilor clinice cu Homelight, firele nedorite sunt eliminate cu disconfort minim, în 8 sedințe dispart peste 90% de fire, iar pielea rămâne netedă și catifelată timp îndelungat.

Homelight IPL_BaByliss Paris.jpg

Epilatoarele au acțiune eficientă pe cinci tipuri de piele prin reglarea intensitații luminii pulsate fiind potrivite pentru părul blond închis, șaten și negru. Homelight beneficiază de accesorii pentru aplicarea rapidă pe suprafețe mari de pănă la 3cm2.

În plus faţă de multiplele sale calităţi, gama de epilatoare Homelight oferă o experienţă inedită: coaching personalizat pe tot parcursul tratamentului prin intermediul aplicaţiei dezvoltată special pentru smartphone sau tabletă. Aplicaţia Homelight Connected vine în ajutorul utilizatorilor personalizând tratamentul încă de la prima sesiune. Aplicația detectează tipul de piele al utilizatorului și stabilește automat intensitatea și frecvența sedințelor de epilare pentru fiecare zonă în parte. Totodată, aplicația înregistrează sub forma unui jurnal fiecare sedință și organizează viitoarele sesiuni astfel încât programul să aiba eficiență maximă. Homelight Connected este disponibilă pe Google Play și App Store și necesită minim iOS7 sau Android 4.0.

„Suntem încantați să aducem consumatorilor din România o nouă gamă de produse BaByliss Paris. Epilatoarele inteligente Homelight IPL sunt soluția perfectă pentru cei care își doresc rezultate precum cele din saloanele de specialitate, chiar la ei acasă. Suntem siguri că aceste produse revoluționare ce beneficiază de tehnologii inovatoare vor deveni principala soluție pentru epilarea devinitivă”, a declart Mircea Cristescu, Sales Manager SKIN Media.

Antonia reprezinta imaginea gamei Homelight IPL by BaByliss.

Homelight IPL_BaByliss Paris_2

Brandul pune la dispoziție consumatorilor din România o gamă variată de epilatoare care asigură o piele fină timp îndelungat. Astfel, BaByliss Paris oferă patru modele: Homelight Connected IPL G946E, Homelight IPL G945E, Homelight Essential și Homelight Compact.

G945E copy

Modelul Homelight Connected IPL G946E dispune de o lampă de înaltă performanță pe bază de cuarț care permite 300.000 de impulsuri de lumină și 30 de programe complete. Aparatul poate fi utilizat pe majoritatea zonelor sensibile ale corpului precum, față, axilă și zona inghinală.

Homelight IPL G945E și Homelight Compact beneficiază de 200.000 de impulsuri de lumina și tot 30 de programe complete. Homelight Essential are o lampă de lungă durată ce permine 100.000 de impulsuri de lumină și 15 programe complete.

G935E copy.png

Epilatoarele IPL de la BaByliss Paris sunt soluția perfectă pentru o epilare accesibilă, ușoară și eficientă în conformul casei fiecăruia.

DSC_0370.JPG

Rutina de frumuseţe a femeilor nu va mai fi niciodată la fel cu noile epilatoarele Homelight de la BaByliss Paris. Mai multe detalii despre aparatele IPL găsiți pe site-ul BaByliss Paris (www.babyliss-romania.ro) și pe pagina de Facebook BaByliss România (www.facebook.com/BaBylissParisRomania).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s