DIRT DEVIL COMES TO YOU

Dirt Devil, unul dintre cele mai importante branduri de produse de îngrijire a podelei din lume, intră pe piața din România cu o gamă de aparate de curățare de ultimă generație, eficiente energetic și proiectate pentru a oferi performanțe maxime de aspirare cu un consum redus de energie.

Dirt Devil oficial in Romania 3 

Dirt Devil a fost fondat acum 100 de ani, iar de-a lungul timpul a devenit un brand efervescent și contemporan de îngrijire a podelei ales de milioane de consumatorii din întreaga lume. Brandul face parte din grupul TTI, producătorul numărul unu în Statele Unite în ceea ce privește produsele de îngrijire a locuinței.

Dirt Devil oferă cea mai extinsă gamă de aspiratoare, aparate de curățat cu aburi și accesorii perfecte pentru a satisface cele mai exigente pretenții.

Aparatele de curățare Dirt Devil sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant și beneficiază de tehnologii de top pentru o curățenie eficientă. De la aspiratoare și spălarea covoarelor, la curățarea cu aburi, soluțiile Dirt Devil sunt perfecte pentru uz casnic.

 Dirt Devil oficial in Romania

Dirt Devil este prezent în peste 20 de țări din întreaga lume, iar de astăzi aduce și în România o gamă variată de produse ce cuprinde peste 30 de aparate de curățare: aspiratoare cu sau fără sac, aparate de curățat cu aburi, aparate de curăţat 2 în 1, aspiratoare portabile și aspiratoare robot. Eficiența acestor produse este dată de motorul performant, tehnologiile inovatoare și capetele de aspirare cu un design distinct. Toate aceste caracteristici permit utilizatorului o experiență plăcută și eficientă în curățarea oricărei suprafețe.

Camil Perian Director General Skin Media

„Noile preferințe ale consumatorilor și înclinația evidentă către un stil de viață sănătos și frumos ne-au determint să aducem clienților din România un brand important, cu renume în lume, care oferă soluții fiabile și performante pentru îngrijirea locuinței. Dirt Devil îmbină perfect tehnologia de ultimă generație cu un design inovator și elegant”, a declarat Camil Perian, Director General Skin Media.

Toate produsele Dirt Devil se încadrează în clasa A de aspirare pentru podelele dure, au o gamă extinsă de accesorii și multiple funcționalități.

Special pentru lansarea oficială pe piața din România, produsele Dirt Devil achiziționate în perioada aprilie – august 2016, în cadrul campaniei Performanță și Fiabilitate, beneficiază de o garanție extinsă de 5 ani.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s