WHAT ABOUT A SUMMER VACATION

În anul 2016, Grecia, Turcia și Bulgaria rămân destinațiile cele mai căutatate de români pentru vacanțele de vară.  Destinaţia cu cea mai mare cerere este Antalya, iar Paralela 45 a pregătit pentru turiști discounturi de până la 50%.

Antalya2

Antalya primește anual aproximativ 35% din turiștii care vizitează întreaga țară.  Această tendință în continuă creștere este încurajată de ofertele diversificate puse la dispoziție de agențiile de turism. Conform Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), cererea pentru vacanțe în Turcia a crescut cu 5%, față de anul trecut.

Antalya1

,,Am observat tendința românilor de a-și petrece vacanțele de vară în Turcia, în special în Antalya și ne-am gândit să valorificăm vacanţele individuale pe această rută cu reduceri de la 18%, la 50%. Mă bucur că nu am întâmpinat probleme din cauza contextelor politice și că vacanțele și calitatea serviciilor au rămas neschimbate. Fără motive de îngrijorare, Turcia rămâne una dintre destinaţiile de top ale sezonului estival.” a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

0-0-Antalya_Turcia_3.jpg

Agenția de turism Paralela 45 a venit în întâmpinarea turiștilor cu oferte extrem de tentante și  a pus la dispoziție discounturi pentru 33 de hoteluri din Antalya.
De exemplu, hotelurile Aydinbey Famous și Sirene Golf Resort de 5* oferă servicii ultra all-inclusive, cu un discount de până la 50%.

0-0-Antalya_Turcia_4

Românii aleg Antalya pentru că apreciază calitatea serviciilor, costurile echitabile şi oferta turistică variată. Indiferent că vin în circuite sau pentru evenimente culturale, sejururi de relaxare, de tratament, lună de miere, călătorii de afaceri sau shopping, Turcia este capabilă să multumească chiar și cei mai exigenți turiști.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s