CHANGE THE CITY THROUGH BEAUTY

Schimbă orașul prin frumusețe! Acesta este îndemnul adresat femeii moderne prin Festivalul Urban Femei pe Matasari, ținut și anul acesta în Bucureşti, în prag de vară (între 27 şi 29 mai).
Schimbă orașul prin frumusețe – o provocarea căreia designerul Mihai Albu şi creatoarea de modă Alexandra Calafeteneau i-au dat soluții ingeniose în prezentarea de moda inedită din deschiderea festivalului.

Mihai Albu Stealth silver sandals and outfit  Alexandra Calafeteanu

Prin pantofii cu tocuri metalice arhitecturale Stealth ori cele sculptate manual, Ice, prin cei în culori electrice, precum albastru sau prin cei cu pastelaţi, accesorizaţi cu fluturi, ca si prin sandalele din piele metalizată Argento ori prin cele transparente, As Nude as Possible – cele mai noi creatii semnate Mihai Albu, extrem de hot&trendy pentru vara aceasta.

Piese ce au fost puse în evidenţă de ținutele all white, de un alb impecabil, din neopren, lână, tul şi mătase, cu decupaje geometrice din colecția Reborn by Alexandra Calafeteanu.

Mihai Albu Stealth golden shoes and outfit Alexandra Calafeteanu
“Feminitate. Frumusețe. Farmec şi eleganţă aparte. Acestea sunt elementele care mă inspiră și pe care vreau, prin creaţiile mele îndelung gândite, să le pun, la propriu, la picioarele fiecărei cliente.”, a declarat Mihai Albu în culisele prezentării de modă din deschierea Festivalului Urban Femei pe Mătăsari.

SG11-300A-Mihai-Albu-Shoes-Online-Shop Sandals Creaţia cea mai nouă semnată Mihai Albu, “Ice”, este absolutely refreshing. Despre ce este vorba? Despre tocul original, sculptat manual sub forma de cub de gheaţă, folosit atât pentru Ice Sandals, cât şi pentru  Ice Shoes – nude sau maro. Transparenţa şi structura tocului  imită o bucată răcoritoare de gheaţă, perfect potrivită pentru ne menţine într-o formă cât mai trendy & fresh în zilele şi serile caniculare de vară.

Cu siguranţă cele mai preţioase şi mai spectaculoase creaţii pe care Mihai Albu le propune pentru sezonul cald 2016 sunt sandalele şi pantofii Stealth, cu toc metalic atipic, ca o coloană proiectată cu arhitectură specială.

Mihai Albu STEALTH gold

“Pasiunea pentru metalele preţioase se regăseşte nu numai în tocurile metalice Stealth, cu formă specială, ci şi la nivelul nuanţelor – de auriu, bronz şi argint. Dar şi la nivelul texturii metalizate a pielii pe care am folosit-o la multe dintre creaţiile acestui sezon”, ne dezvăluie designerul Mihai Albu.

Vara aceasta se poartă nuanţele pastelate, precum roz, nude ori bleu. Însă, în egală măsură, şi culorile vii, efervescente rămân la fel de trendy ca şi în sezonul trecut.

Ghidul de bună purtare a culorilor ne lasă imaginaţia să decidă, indiferent dacă alegem variantele uni (pantofii ciclam, cobalt, albastru electric sau cei roşu-intens cu fluturi, model Stealth sau Slinback).

W11Sd-Mihai-Albu-Shoes-Online-Shop-STEALTH-accesoriu

Cât mai transparente, aproape invizibile – aşa sunt sandalele cu care Mihai Albu ne surprinde vara aceasta.

“Întotdeauna mi-a plăcut să creez sandale cât mai delicate şi mai senzuale, care să pună în valoare feminitatea şi să lase să se vadă fiecare centimetru din pielea piciorului”, mărturiseşte Mihai Albu.

Mihai Albu As Nude As Possible Sandals

Da, ştim, accesoriile fac diferenţa şi creează acel plus de originalitate pe care toate ni-l dorim atât de mult! Atât la pantofi, cât şi la sandale şi poşete, delicatele fundite-fluture realizate manual din piele colorată sau metalizată au invadat colecţia de vară 2016 de pe www.mihaialbu.ro.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s