SPOIL YOUR BEST FRIEND

Animale de companie sunt mereu alaturi de noi, le iubim si devin membrii ai familiei. Fie ca avem un caine sau o pisica acestia ne recompenseaza cu afectiunea lor, merita toata atentia si daruirea noastra si in plus din cand in cand merita sa ii rasfatam intr-un loc special si adecvat nevoilor lor.  Pe data de 30 mai a avut loc deschiderea unei noi locatii, ideala pentru cei mai buni prieteni ai oamenilor, aceasta benificiand de multe servicii necesare ingrijiri acestora.
DSC_8053
Mai multe vedete, iubitoare de animale au venit insotite la eveniment de catre animalele lor de companie prientre acestea numarandu-se: Diana Bart, Crina Abrudan, Rita Muresan si Raluca Badulescu, acestea fiind incantate de acest loc deosebit.
Julia’s Pets e localizat pe soseaua Vitan Bîrzesti 7D-7E in incinta Rin Grand Hotel. Pet shopul ofera o gama larga de produse de ingrijire pentru caini si pisici, hrana diversificata, accesorii, jucarii, dar si servicii de grooming canin si cazare pe termen scurt sau lung pentru prietenii nostri necuvantatori. Serviciile de gooming canin includ pet spa, spalat, tuns din foarfeca si din masina, coafat, curatat urechi si ochi, taiat unghii, vidat glande, furminat, parfumat, tratament pentru pernite si improspatarea respiratiei. Toate acestea se vor realiza cu produse profesionale, intr-un ambiant placut de catre un personal specializat si iubitor de animale.
Cazarea pentru caini si pisici se poate face pe termen scurt (un anumit numar de ore sau pentru o zi/noapte) ori pe termen lung (un weekend, o saptamana). Animalutele vor fi supravegheate in permanenta, vor avea parte de un program de mese personalizat, dar si plimbari zilnice. De asemenea, clientii nostri fideli vor beneficia de oferte si discounturi in functie de preferinte. Ideea acestui business s-a nascut din dragostea, dar si din respectul pentru animale, in special pentru caini si pisici, in semn de recunostinta pentru loialitatea si iubirea lor neconditionata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s