CHILDHOOD IS A STATE OF MIND

Copilaria este o stare de spirtit de aceea marti dupa-amiaza, la Gymboland, in AFI Palace Cotroceni, parintii au regasit magia copilariei alaturi de cei mici. Copiii s-au distrat in compania animatorilor Gymboland, iar Teatrul Interactiv Mozart i-a impulsionat sa gestioneze roluri prin joaca, sprijinindu-le initiativa si ajutandu-i sa-si infranga emotiile.

APV_6458

Reputata actrita Ioana Chelaru, consacrata pentru vasta sa experienta acumulata in cadrul Teatrului Tandarica, a stimulat creativitatea copiilor chiar pe scena Gymboland, incurajandu-i sa se exprime in fata unei audiente necunoscute. Intreaga familie a luat parte la sarbatoare alaturi de personaje de poveste,    intr-un loc in care inovatia si siguranta celor mici sunt prioritare.

APV_6507

Intr-un spatiu magic si presarat cu zambete colorate, atat fericirea de pe chipul copiilor, cat si ultimele tehnologii in materie de entertainment educational au fost elementele cheie ce au asigurat reusita unei seri de joaca in familie.

Pentru luna iunie, Gymboland le-a pregatit copiilor o serie de petreceri alaturi de Pogonici – binecunoscutul maestru de ceremonii Gymboland, Violetta, Minnie Mouse, super eroii lor preferati, dar s-au distrat pe cinste si la concursurile de dans, sah sau in cadrul atelierelor de creatie.

APV_6549

Nu este copil care sa nu fie fericit la Gymboland, acest univers al copilariei fara de sfarsit, cu resurse inepuizabile de distractie, petrecere, joc si voie buna.

Gymboland promoveaza conceptul de joc formativ, oferindu-le celor mici toate metodele creative si instrumentele necesare pentru dezvoltarea imaginatiei si extinderea tuturor simturilor.

APV_6629

Spatiile de joaca Gymboland din Bucuresti si din tara ofera posibilitati nelimitate de divertisment pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 şi 12 ani, iar parintilor satisfactia de a-i sti pe acestia in deplina siguranta.

Numai la Gymboland, copiii isi intalnesc personajele favorite din povesti, au parte de activitati educative si interactive, experimenteaza cadre miniaturizate din viata de zi cu zi a adultilor si se bucura de jocurile copilariei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s