F64 ALL-INCLUSIVE

F64.ro, liderul pieței de echipamente foto-video din România, cunoaște atât importanța accesoriilor potrivite pentru realizarea fotografiilor captivante, cât și a locului unde se petrece magia. De aceea, lansează campania „F64 All-Inclusive“, valabilă în perioada 8 – 21 iunie 2016. La finalul acesteia, câștigătorul premiului cel mare se va bucura de o vacanță all-inclusive în valoare de 1.000 de euro, în orice destinație își dorește.

 F64_All-Inclusive

În plus, F64 a pregătit o mulțime de surprize și pentru următoarele locuri. Astfel, premiul al II-lea al campaniei este un aparat foto mirrorless, modelul Sony Alpha A6000. Cel de-al treilea premiu constă într-un obiectiv all-around Sigma 18-300 mm. Sunt pregătite și 10 mențiuni – vouchere pentru print de fotografii la dimensiunea 10×15 la sediul F64 din bulevardul Unirii nr. 45.

Pentru această campanie, F64 va lista și promoții speciale pentru echipamente de vârf atât pentru fotografii profesioniști, cât și pentru cei care au făcut din fotografie cea mai mare pasiune. Aparatele foto subacvatice de la Fujifilm beneficiază de reduceri de 15%, iar cele pentru cardurile Lexar 1000X ajung până la 30%. Totodată, oferta cuprinde și obiective all around cu 15% discount, în limita stocului disponibil, iar obiectivele Sony intră în campania de reduceri cu prețuri cu până la 15% mai mici

În cursa pentru marele premiu poate participa orice persoană pasionată de fotografie și care achiziționează, online sau offline în perioada campaniei, de o sumă cel puțin egală cu 100 de lei. Astfel, va fi înscris automat în tombolă, având șansa să câștige o vacanță de vis. Norocosul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat la finalul campaniei pe site, blog și rețele sociale.

„F64 este un magazin care a pornit din pasiune pentru fotografie. Pentru mulți, acest hobby devine stil de viaţă, meserie. La fel de pasionați i-am mai întâlnit pe artiștii și pe oamenii care călătoresc foarte mult. Este o senzație incredibilă de libertate pe care o trăiești atunci când vizitezi o nouă țară, un nou oraș, o cultură diferită de a ta. Acum, pornim noua campanie și ne bucurăm că putem să le oferim clienților noștri ocazia de a se bucura de două pasiuni frumoase în același timp: să călătorească într-un loc nou și să fotografieze tot ceea ce le atrage atenția“, Marian Alecsiu, cofondator F64.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s