THE MAGIC OF VIETNAM

Fotograful Bogdan Comănescu a vizitat Vietnam timp de 30 de zile, iar acum imaginile sale vor fi prezentate în sala expozițională a magazinului F64, până la începutul lunii iulie. Expoziția intitulată „Vietnam, 30 de zile la pas“ va prezenta fotografii documentare și de călătorie.

F64_BogdanComanescuVietnam4

Vernisajul expoziției se va desfăsura pe 9 iunie, de la ora 19:00, la sala expozițională F64 din Bulevardul Unirii nr. 45. Fotograful Bogdan Comănescu va fi prezent și le va vorbi participanților despre călătoria sa într-unul dintre cele mai fascinante locuri din Asia, dar și despre interacțiunea sa cu oamenii locului.

F64_BogdanComanescuVietnam2

„Fac ceea ce fac astăzi, fotografiez, deoarece îmi plac poveștile adevărate, îmi place să descopăr universuri tradiționale. De când am început să cochetez cu fotografia, am considerat că o fac în primul rând pentru ceea ce trăiesc atunci, acolo, și apoi pentru rezultatul obținut. Am observat însă, de-a lungul călătoriilor mele și imaginilor pe care le-am surprins cu mintea și camera foto, că fără suflet, fără trăiri, fotografiile pot fi excepționale, dar nu aduc împlinire și acea bucurie pentru ceea ce faci.

Multe din fotografiile mele reprezintă și experiențele pe care le-am trăit eu, experiențe care devin fragmente de neprețuit din viața mea. Îmi place mult să călătoresc, nu doar pentru arhitectura și monumentele sau clima diferită a locurilor, ci și pentru oamenii de diferite culturi, care dau un plus valoare fiecărui loc în parte“, a declarat Bogdan Comănescu.

F64_BogdanComanescuVietnam3

Prin intermediul expoziției găzduite de F64, iubitorii de fotografie sunt invitați să descopere povești dintr-o lume străină multora. De la meleagurile îndepărtate din Vietnam la tradițiile minorităților și micilor comunități rurale și până la frânturi de viață din munții Vietnamului de Nord, fotografiile acestea sunt, deopotrivă, „cutii“ documentare, cât și instantanee cuceritoare ale unei lumi fascinante. Evenimentul este disponibil pe Facebook, iar mai multe detalii pot fi descoperite pe blogul F64.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s