ATELIER DOUSE BRINGS YOU FLOR DE MAYO

Atelier Dousé  aduce pe piața din România, ca importator unic, produsele de îngrijire corporală și ambientală Flor de Mayo, game variate ce îmbină aromele naturii pentru a conserva atât sănătatea cât și frumusețea corpului și a mediului de fiecare zi, fie că ne referim la casă, birou sau chiar mașina în care ne desfășurăm, de multe ori, mare parte a timpului. Produsele Flor de Mayo, sunt fabricate în Spania, din esențe si extracte naturale fiind dedicate întregii familii.

Kit copii În 1992, în Valencia, Spania,  se pun bazele companiei cu aceeași nume care începe tradiția de a crea produse de înaltă calitate, axate pe două domenii principale: produse cosmetice și ambientale. Produsele sale sunt destinate adulților, dar și celor mici, având game din cele mai variate ce conțin de la lapte de corp și spray parfumat la beauty kituri pentru copiii familiei. Produsele Flor de Mayo îmbină necesitatea cu plăcerea de a le folosi. Aromele delicate transformă un moment de îngrijire în adevarate clipe SPA.

Set-ceai verde De-a lungul timpului se dezvoltă gamele: La casas de las aromas ce conține produse deko, pline de personalitate și arome, Botanical, o selecție atentă a celor mai bune elemente ale naturii, Supernatural, o gamă ce promovează esențele naturale în defavoarea celor sintetice, Natural Kids, create special pentru pielea delicate și fină a celor mici și nu în ultimul rând La Antigua Botanica,   ce face legătura dintre tradiția vechiurilor parfumuri și a cosmeticii moderne.

Aromat

Jesus Gomez este specialistul Flor de Mayo care combină cele mai rafinate arome și esențe de la levanțică la ulei de argan pur, aloe vera, nucă de cocos, mandarin, cafea, mentă, maceș sau trandafir sălbatic. Toate au acelasi scop- de a îngriji și hidrata pielea întregii familii.

Linia La Casa de los aromas te invită în lumea fascinantă a esențelor pe care le poți folosi pentru spațiul în care locuiești, creezi, muncești sau de ce nu, pentru a surprinde pe cineva drag cu un cadou special.

Set trandafiri Evenimentul de lansare in Romania a produselor Flor de Mayo a avut loc  pe 2 iunie, la sediul Freya Productions, în cadrul căruia invitații au avut ocazia să testeze produsele și să afle mai multe detalii despre acestea.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s