EXTRAVAGANZA SALES PARTY

Băneasa Summer Fest continuă cu cea mai tare petrecere în orașul cumpărăturilor! Nu ai voie să ratezi Extravaganza Sales Party în Băneasa Shopping City! De pe 17 până pe 19 iunie, ai parte de oferte speciale și discounturi exclusive în peste 100 de magazine partenere. Un maraton de shopping creat special pentru tine care va debuta vineri cu o petrecere spectaculoasă!

Extravaganza sales Party

 Vineri, 17 iunie, la ora 18, fii gata de cumpărături în ritm de petrecere! Magazinele vor rămâne deschise până la miezul nopții, iar tu te vei bucura de muzică cool, reduceri importante, concursuri cu premii instant, cocktailuri fresh și prosecco rece. Găsește-ți inspirația sau află ultimile tendinte direct din prezentările de modă de pe catwalk-urile live.

Pentru a te bucura de toate surprizele pe care ți le-am pregătit ține-ți telefonul aproape! Nu uita să-ți scanezi bonurile de cumpărături și să te bucuri de toate beneficiile pe care ți le punem la dispoziție prin aplicația CITY iLOVE.

Nu rata cel mai fashionable weekend! Trei zile de cumpărături și super reduceri în Băneasa Shopping City, doar la Extravaganza Shopping Party!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s