EVERYDAY IS LIKE SUNDAY

Duminica, 29 mai, la Palatul Mogosoaia a avut loc prima editie a evenimentului Sun’s Day Fest, un picnic boho care, ajutat de mult soare, a dat startul distractiei din aceasta vara.
Sub indemnul ,,Let’s chase the sun’’, participantii veniti la picnic au purtat tinute chic si au animat una dintre petrecerile cool ale acestui sezon.
DSC_7510Persoanele prezente la Sun’s Day Fest au avut parte de o duminica insorita, in natura, unde fie se puteau relaxa si bucura de seturile stylish de picnic pe o patura colorata sau capite de fan, fie puteau juca sporturi pe iarba sau dansa pe hituri celebre si muzica live.

IMG_0674

Decorurile boho nu au lipsit nici ele de la eveniment, astfel, spatiul dedicat evenimentului de langa Palatul Mogosoaia s-a tranformat pentru cateva ore intr-un basm fermecat cu decoratiuni si corturi boeme, sezlonguri relaxante, bijuterii chic, cocktailuri delicioase si tatuaje creative.

DSC_7508

Multe vedete si-au facut aparitia la acest picnic. Astfel, Radu Valcan, Adela Popescu, Ion Ion Tiriac, Ileana Lazariuc, Giulia Huidu, Stephan Pelger, Ramona Badulescu, Florin Dobre, Nadd Hu, Diana Enciu si Otrava au petrecut pana la apus, in compania muzicii groovie si a hiturilor in ton cu noul anotimp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s