COLOR ATTITUDE

#ColorAttitude by Tefal: Descoperă o super putere în fiecare culoare!

Ai nevoie de un impuls pentru a performa la capacitate maximă? Descoperă plăcerea de a bea sucuri sănătoase, în culori vibrante, obținute prin presare la rece. Prin #ColorAttitude, Tefal te provoacă să incluzi în meniul zilnic cât mai multe porții de fructe și legume, în combinații benefice, pentru un stil de viață sănătos.

#ColorAttitude

Știai că fiecare culoare este asociată cu un beneficiu pentru corp? Sucurile roșii îți dau forță interioară, cele portocalii îți fac plinul cu energie, sucurile galbene îți oferă vitalitate, cele violet te ajută să te concentrezi, iar cele verzi îți detoxifiază organismul.

Presa de fructe Infiny Juice de la Tefal îți oferă un curcubeu de vitamine și minerale în fiecare pahar de suc proaspăt, astfel încât să începi zilele într-o dispoziție de super-erou. Încearcă sucul din sfeclă roșie, frunze de țelină și fructe moi sau mixul de portocale și morcovi – va fi o experiență pe care vei vrea s-o repeți în fiecare dimineață!

Tefal Infiny Juice

Tehnologia prin presare la rece va asigura un rezultat 100% sănătos și delicios. Aceasta presupune că fructele, legumele și verdețurile sunt tăiate și împinse ușor pe filtrul presei de un ax în spirală, care se rotește încet. Astfel, reacțiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele și vitaminele rămân intacte.

Tefal Infiny Juice Color Attitude

După o masă copioasă la prânz, stomacul are nevoie de odihnă. De aceea, poți înlocui gustarea de după-amiază cu un suc verde. Pune în presa Infiny Juice spanac, broccoli, kale și castraveți, iar la final adaugă un praf de ghimbir și un strop de lămâie! Digestia va fi ușoară, iar pe termen lung vei avea o siluetă de invidiat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s