A WORLD OF EASY WAVES

 

Coafura perfectă vara aceasta – buclele wavy realizate cu placa

Easy Waves de la BaByliss Paris

BaByliss_VaraCuStil_1140x570

Îţi place la nebunie cum ţi se aranjează părul după ce ieşi din mare şi stai puţin la plajă? Onduleurile sexy pe care le obţii în mod natural în concediu pe litoral le poţi realiza acum şi acasă. Această coafură este perfectă pentru sezonul estival şi pentru orice fel de eveniment la care vrei să impresionezi. Stilul se numeşte bucle wavy datorita efectului pe care apa sărată îl are de obicei asupra părului, realizând onduleuri lejere.

Pentru un aer permanent de vacanţă (chiar şi la birou), ia exemplul celor mai stylish staruri ale momentului și adoptat acest stil toată vara.

Și, pentru că toate ne dorim acest look, BaByliss Paris, bandul numărul 1 în Europa în materie de styling și îngrijire personală, aduce soluția perfectă pentru onduleurile wavy, placa Easy Waves. În sfârșit, poți duce coafatul într-o nouă dimensiune, poți experimenta oricât de des vrei, cu o protecție excelentă și cu un sistem menit să-ți transforme părul în cel mai de preț accesoriu.

Placa Easy Waves te ajută să realizezi bucle wavy în doar câteva minute cu ajutorul plăcilor profesionale, mari, ce au o dimensiune de 57X100 mm.

C260E product BD

O caracteristică inedită a aparatului este BaByliss Titanium Ceramic, un înveliș fin, durabil și sofisticat care protejează părul și îi conferă un look strălucitor. De asemenea, învelișul asigură părului netezime în doar câteva minute de utilizare. Cu cele trei trepte de temperatură (160°, 180° și 200°) perfecte pentru orice tip de păr, placa Easy Waves te ajută să ai o coafură fabuloasă, protejându-ți în același timp părul.

Placa dispune de încălzire rapidă și de oprire automată pentru sporirea siguranței și prevenirea cazurile de supraîncălzire a plăcilor.

Mai multe detalii despre gama de placi de par de la BaByliss Paris poți găsi pe site-http://www.babyliss-romania.ro/ondulatoare/easy-wave și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s