UltraBOOST Uncaged by ADIDAS

adidas lansează următoarea generație pentru alergare grandioasă – UltraBOOST Uncaged

439827

  • Inovaţie continuă – pentru performanță ridicată
  • Îmbunătăţirile la nivel înalt aduc pentru Uncaged o imagine fără compromisuri
  • Exprimarea perfectă a dedicării adidas de a întâmpina nevoile sportivilor de astăzi

Bucureşti, 20 iulie 2016 – Așteptarea a luat sfârșit. adidas îmbrățișează viitorul alergării prin lansarea UltraBOOST Uncaged, un pantof inspirat de fani și perfecționat de către experții adidas Running în inovaţie. Cu partea superioară din noul material adidas Primeknit, un sistem intern de susținere și cu un sistem unic de închidere a şireturilor, UltraBOOST Uncaged este proiectat pentru performanţe maxime.

UltraBOOST Uncaged

Inițial creat ca o evolutie a celui mai faimos pantof de alergare, UltraBOOST Uncaged duce mai departe moștenirea performanțelor predecesorului său, cu fiecare element proiectat, pentru a furniza o experiență de alergare de neegalat. Pentru a transforma Uncaged într-un vehicul de performanță, adidas a îmbunătăţit scheletul intern cu ajutorul tehnologiei dezvoltate pentru sportivii mondiali de top, oferind susținere tehnică și confort cu un aspect rebel. Tehnologia reinventată Primeknit, asigură ventilație piciorului, flexibilitate și mișcare naturală la fiecare pas. Noul sistem de închidere a şireturilor, pe mai multe niveluri, permite alergătorilor personalizarea, stilizarea și ajustarea, în timp ce șireturile plate special proiectate oferă un confort sporit și stabilitate.

439785

Alături de noile sale inovații, UltraBOOST Uncaged conţine, de asemenea, caracteristicile UltraBOOST. Contracălcâiul oferă susținere, păstrează piciorul izolat pentru stabilitate suplimentară și expune în relief emblematica siglă UltraBOOST; stratul de mijloc BOOST al tălpii oferă un retur de energie inegalabil și talpa exterioară din cauciuc Continental ™ flexează în mod natural pentru tracțiune superioară, la fiecare pas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s