KENZO x H&M DARE

KENZO x H&M dezvăluie primele look-uri ale colecţiei ce se va lansa pe 3 noiembrie

Colecţia pune ȋn valoare printurile ȋndrăzneţe, culorile tari și personalitatea brandului parizian

Amy Sall & Juliana Huxtable

H&M a dezvăluit astăzi primele 3 ţinute ce fac parte din colecţia KENZO x H&M, care va fi disponibilă ȋncepȃnd cu data de 3 noiembrie ȋn peste 250 de magazine selecţionate din ȋntreaga lume. În Romȃnia, creaţiile KENZO x H&M vor fi disponibile ȋn magazinele H&M din cadrul Unirea Shopping Center și Băneasa Shopping City.

Primele trei ţinute dezvăluite debordează de culoare și personalitate, elemente cheie care pun semnătura acestei colaborări.

Isamaya Ffrench

Pentru realizarea look book-ului, fotograful campaniei, Oliver Hadlee Pearch, a apelat la o serie de modele neconvenţionale, precum artiști, tineri creativi sau activiști, fiecare dintre ei considerat ambasador al colecţiei KENZO x H&M.

Oko Ebombo

AMY SALL (studentă și activistă, fondatoare a SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics) & JULIANA HUXTABLE (artistă, poetă și DJ, 28 de ani) apar ȋntr-una dintre fotografii purtȃnd malete cu print tigrat și colanţi cu talie ȋnaltă, asortate cu mănuși negre din piele și ghete din țesătură jacquard și print tigrat.

ISAMAYA FFRENCH (make-up artist londoneză, parte a Theo Adams Company) poartă: jachetă supradimensionată din piele cu căptușeală de culoare roz, asortată cu maletă cu print tigrat și colanţi cu talie ȋnaltă.

OKO EBOMBO (artist muzician parizian, solistul trupei 19) poartă: o parka cu guler detașabil, jeans cu print tigrat, asortat cu flip-flops și șosete tabi. Ținuta este completată de accesorii precum șapca cu animal print, eșarfa asortată ei și o geantă cross body care păstrează aceeași linie cu restul ţinutei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s