DA MAMA – DELIA CANTA LA RIHANNA

Delia canta in deschiderea Rihanna in Romania

Artista momentului in Romania, canta in deschiderea artistului momentului worldwide!

13076934_998656896896081_882397814299516627_n

      Jurata X Factor, Delia, se va afla in aceasta vara pe aceeași scena cu Rihanna. Pe 14 august, aceasta va canta in deschiderea concertului pe care artista il va sustine la Bucuresti, in cadrul Zutopia Music Festival. Delia este foarte incantata ca a fost aleasa sa deschida legendarul concert si deja se gandeste la ce surprise va include in show-ul sau.

rihanna-antitour

   ”Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertatii. Se vede prin tot ce canta, cum se imbraca, cum se comporta ca e, pe langa un artist adevarat, o voce a generatiei noastre. Si cand spun voce, nu ma refer doar la calitatile vocale, ci si la modul in care a reusit si reuseste in continuare sa influenteze milioane de oameni cu spiritual ei liber si frumos. Ma simt onorata sa cant in deschiderea concertului ei!”, spune jurata de la X Factor.

   Daca pana de curand era doar incantata ca va merge la concertul ei, Delia a primit vestea cea mare intr-un context cu totul neasteptat.

   “M-au prins pe neasteptate. O echipa Observator a venit alaturi de Denisa de la D&D Entertainment care mi-a cerut biletele la Rihanna inapoi si mi-a spus ca am interzis in public. Moment in care am crezut ca s-a intamplat ceva neobisnuit. Apoi mi-a zis ca voi imparti aceeasi scena cu ea. Sunt extrem de incantata, abia astept! Cine ar fi crezut ca o sa fiu bucuroasa ca nu am voie in public la Rihanna? ” – Delia

   Delia se pregateste in aceasta perioada si pentru auditiile X Factor, filmari care deja se desfasoara de la inceputul lunii iulie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s