HOLIDAY GADGETS

Gadgeturi care îți fac vacanța mai bună

Un detaliu important pentru o vacanță relaxată și fără griji îl reprezintă gadgeturile portabile. Aceste dispozitive le fac viața mai ușoară celor plecați în aventuri extreme, în plimbare sau la plajă, oriunde în lume. Pentru ei, compania ABC Data, distribuitor oficial în România al mai multor branduri de IT și electronice, recomandă câteva produse care nu trebuie să lipsească din bagaj.

Primul gadget recomandat este RECO Smart Car and Portable Cam, o cameră video portabilă excelentă pentru mașină – în călătorii lungi în afara țării sau pentru deplasările prin România. Imaginile foarte clare, datorită senzorului și lentilelor marca Sony, și aplicația Asus Reco, prin care utilizatorul poate vedea descărca și distribui în timp real imaginile, fac din acest produs unul crucial în multe momente. Filmele pot fi realizate la rezoluții HD 720p sau full HD 1080p, cu 30 de cadre pe secundă. Un alt avantaj al camerei este că, dacă a descărcat aplicația, utilizatorul are acces gratuit la un spațiu de stocare de 500GB în cloud, unde poate păstra peste 7.500 de filmulețe. Iar claritatea imaginii și naturalețea culorilor, garantate de senzorul Sony, fac din acest gadget un excelent “jurnal” de călătorie.

recosmartcar

Cum gadgetul RECO poate fi conectat la smartphone sau tabletă, următorul gadget este Asus ZenPad C 7, care merită un loc în bagaj, pe bord sau în rucsacul de drumeții. Tableta este dotată cu o soluție de protecție împotriva amprentelor, are un ecran de 7 inci cu rezoluție HD și iluminare LED, iar procesorul este un Intel Atom cu patru nuclee, care folosește arhitectura celor de PC. Spațiul de stocare este de 8 sau 16GB, în funcție de model, iar pentru șoferi se poate dovedi o soluție excelentă de navigație pe drumurile spre și dinspre locul de distracție în vacanță.

asuszenpad

Cardurile microSD au devenit o soluție universală de extindere a spațiului de stocare pe telefoane, camere foto și video și multe alte gadgeturi. Astfel, cititorul MobileLite Wireless G3 sau MobileLite Wireless Pro de la Kingston este numai bun pentru a avea acces oriunde și oricând la conținutul de pe carduri SD sau stickuri USB. Cu ajutorul lui pot fi copiate foarte rapid poze sau filme din telefon sau camerele foto folosite în vacanță sau acasă. În plus, poate fi folosit și pe post de baterie de rezervă pentru tablete și smartphone. Rezistă până la 11-12 ore de funcționare continuă, iar acest gadget mai are un atu: poate deveni spațiu de stocare extern, cu o capacitate de până la 64GB.

Mobile_lite

Tot de la Kingston, experții ABC Data recomandă cardul microSD Action Camera UHS-I U3 compatibil cu majoritatea camerelor video, inclusiv cu cele GoPro sau cu dronele. Este ideal pentru a imortaliza aventurile din vacanță, fie că sunt plimbări pe plajă ori munte, fie că sunt “expediții” subacvatice, deoarece acest microSD este rezistent la apă, la șocuri, temperaturi extreme și chiar la radiații. În funcție de model, capacitatea de stocare variază între 16GB și 64GB.

Specialiștii ABC Data încheie lista de recomandări pentru vacanță cu o cameră video pentru autoturisme, care se remarcă printr-un sistem inteligent de documentare a accidentelor. Tehnologia încorporată în RECO Classic Car Cam permite ca, în caz de accident, să salveze automat ultimele imagini înregistrate. Acestea vor avea un folder special și pot fi folosite ca dovezi pentru autorități. Hardware-ul integrat în acest gadget permite capturarea de imagini și videoclipuri la rezoluții foarte bune și cu un unghi de vizualizare de până la 140 de grade.

recoclasiccar

Aceste gadgeturi asigură, cu un buget rezonabil, un minim necesar pentru vacanțe și nu numai, când utilizatorii vor să-și documenteze călătoriile și să știe întotdeauna care e cel mai bun traseu de urmat. Sunt, totodată, produse care s-au bucurat de succes pe mai multe piețe din Europa și dispun de software și moduri de utilizare intuitive. În România, ABC Data le pune la dispoziția cumpărătorilor prin parteneri locali, cu care are contact direct și în oferta cărora cei interesați pot găsi nenumărate alte produse electronice care să le asigure vacanțe cât mai liniștite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s