15 YEARS OF LONDON LOOK

15 ANI DE LONDON LOOK

Rimmel & Kate Moss sărbătoresc 15 ani de colaborare

FPO_SHOT_02_RIMMEL_KATE_PR_RED_013_108062_RT1_v5

O colecție aniversară pentru buze și unghii 

Două dintre frumusețile iconice ale Marii Britanii, 15 ani de London Looks…Alătură-te nouă pentru a sărbători cea dea 15-a aniversare a unui parteneriat de succes și neegalat în lumea frumuseții. Rimmel și Kate Moss lansează o ediție specială a colecției aniversare pentru buze și unghii în nuanțele de roșu și nude preferate ale lui Kate. Savurează stilul londonez în cel mai plăcut mod posibil!

Încă din 2001 Kate este muza brandului Rimmel. Aceasta a adoptat dintotdeauna stilul edgy și a fost sufletul orașului iconic; este imaginea reprezentativă a clasicului London Look, un adevărat purtător de cuvânt. Colecția aniversară omagiază aparițiile iconice ale lui Kate și diversele aspecte ale personalității ei, de la cea pe care o lasă la iveală pe covorul roșu până la zeița boho.

“Sunt incredibil de mândră de relația de peste 15 ani pe care o am cu Rimmel. E un brand drag inimii mele; primul meu ruj a fost Rimmel Heather Shimmer. Noua colecție aniversară reinterpretează look-urile londoneze preferate de mine din ultimul deceniu și jumatate. M-am axat pe roșu și nuanțe nude deoarece acestea sunt culorile pe care iubesc să le port – fiecare nuanță reflectă o latură diferită a personalității mele” susține Kate. 

FPO_SHOT_05_RIMMEL_KATE_NUDE_048_108062_RT1_v7_QC

Colecție aniversară: Ruj de buze Lasting Finish By Kate

Lansat pentru prima dată în 2011 pentru a marca aniversarea a 10 ani de colaborare între Kate și Rimmel, rujul Lasting Finish By Kate a fost produsul de debut pentru linia de make-up a modelului. Bazându-se pe succesul acestei lansări, colecția aniversară prezintă patru nuanțe originale – două nuanțe de roșu și două nude – fiecare inspirată de aparițiile iconice ale modelului.

  • Muse Red #51 este o nuanță bogată, ce întoarce orice privire și reprezintă eleganța pe care o inspiră Kate fără efort pe covorul roșu: „Am creat Muse Red pentru a avea acea combinație perfectă între dramă și rafinament”.
  • Retro Red #53 este un roșu închis somptuos ce reflectă un stil retro al anilor ’40 și 50’ adorat de Kate.

Boho Nude #56 este o nuanță nude de caramel, care completează look-ul boho al lui Kate: „Secretul meu pentru un look boho este reprezentat de nuanțele naturale și pământii. Imi place modul în care tonurile de caramel Boho Nude se simt pe buzele mele”.

  • Kate este renumită pentru stilul rock chic, iar acesta este reinterpretat prin Rock N Roll Nude #54, o nuanță de piersică neutră pentru fetele petrecarețe de pretutindeni. Poartă-l cu smoky eyes și o atitudine wild!

Preț de vânzare recomandat: 29,0 ron

Colecție aniversară: Lac de unghii Super Gel Nail Polish

Stilul iconic al modelului o îmbracă din cap până-n picioare, de aceea colecția aniversară include și trei nuanțe de lac de unghii Super Gel Nail Polish. Pentru a completa nuanțele de roșu pentru buze, super modelul a creat Rock N Sparkle #044, un roșu sclipitor care adaugă un strop de glamour oricărei ținute. Kate a creat, de asemenea, două nuanțe noi nude pentru unghii: Boho-licious #015, o nuanță de bej ce se potrivește la orice, și Gilty Pleasure #071, o nuanța de roz cu auriu ce evocă spiritul festiv al celei de-a 15-a aniversări.

Lui Kate îi plac manichiurile strălucitoare, iar datorită inovației Rimmel, Super Gel oferă un finisaj lucios și impecabil cu volum 3D și aspect de gel profesional. Formula sa exclusivă în doi pași Gel Colour System folosește tehnologia de uscare cu lumină naturală pentru a oferi un finish profesional ce strălucește și rezistă până la 14 zile. Ușor de aplicat, se usucă la fel ca un lac de unghii obișnuit, fără a fi necesară folosirea lămpii UV.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s