GARANTIE ELEXTROLUX SI ZANUSSI

Beneficiaza de 5 ani garantie la produsele Electrolux si Zanussi

Pana pe 31 decembrie 2016, profita de extragarantie la produsele Electrolux si Zanussi! Pentru a beneficia de promotie, trebuie sa achizitionezi produse Electrolux si/sau Zanussi aflate in promotie, sa-ti inregistrezi achizitia si, pe langa garantia standard de 2 ani, vei primi extragarantie de 3 ani.

Bucatarie Electrolux

Promotia speciala cu garantie cumulata de 5 ani se aplica produselor incorporabile Electrolux si Zanussi: plite, cuptoare, masini incorporabile de spalat rufe, masini incorporabile de spalat vase, echipamente frigorifice incorporabile, hote, echipamente speciale incorporabile (cuptoare cu microunde incorporabile, sertare termice, sertare de vidat, expresoare incorporabile), dar si produselor independente apartinand acelorasi marci: lazi frigorifice, uscatoare de rufe si aragaze.

Pentru a primi garantie 5 ani, trebuie sa iti inregistrezi produsele nou achizitionate de la Electrolux pe site-ul www.registerelectrolux.com, iar dacă optezi pentru marca Zanussi, inregistrarea se va face pe site-ul – www.registerzanussi.com.

In termen de 14 zile lucratoare de la inregistrarea achizitiei pe site, vei primi prin e-mail un voucher electronic care sa ateste 5 ani de garantie pentru produsele achizitionate. In cadrul aceste promotii, ai dreptul sa iti achizitionezi unul sau mai multe produse din cele mentionate mai sus. Pentru fiecare produs achizitionat, aflat in promotie, va primi cate un voucher de extragarantie, in urma inregistratii in baza Electrolux/Zanussi.

Voucherul primit este valid doar daca este insotit de factura ce atesta achizitia produsului.

Electrolux si Zanussi_5 ani garantie

Campania se desfasoara in toate magazinele care comercializeaza produse Electrolux si Zanussi, care au agreat sa se alature promotiei, si se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania care au implinit 18 ani pana la data de 15 iulie 2016. Orice achizitie efectuata dupa data de 31 decembrie 2016, ora 24:00 nu va fi luata in considerare in promotie.

Pentru mai multe informatii privind promotia Electrolux si Zanussi, poti accesa site-ul www.electrolux.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s