5th AVENUE

Colecţia 5th Avenue este disponibilă la preţuri irezistibile, numai în luna august!

visual

Pantofi, sandale, balerini, niciodată o femeie nu are destui pantofi. Tocmai de aceea, nu lăsa nimic să te opreasca atunci când ai găsit perechea pe care o căutai de mult.

În luna august, printre vacanţe şi răsfăţul zilelor cu soare, ne bucurăm şi de ultimele reduceri menite să facă loc pe rafturi colecţiei de toamnă – iarnă 2016 – 2017. Celebra Colecţie 5thAvenue este acum mult mai accesibilă, aşteptându-te la preţuri de nerefuzat. Din piele în diverse culori, colecţia de sandale şi sandalette 5th Avenue cu platformă străluceşte pe rafturi la preţuri care îţi captează atenţia din prima clipă. Până pe 28 august, în toate magazinele Deichmann din ţară, te aşteaptă o serie de oferte menite să-ţi întregească dressing-ul cu sandale elegante, genţi, papuci, sandale cu platformă, balerini şi slippers.

Profită de campania de reduceri şi răsfaţă-te cu cele mai căutate sandale ale verii. Ultimele săptămâni de vară merită să fie sărbătorite cu o ultimă sesiune de shopping la Deichmann, pentru că iubim pantofii! Cumpară o pereche aflată la reduceri şi pentru a doua pereche redusă achiziţionată, vei primi o reducere de 50%. Mai mult decât atât, dacă vrei să-ţi completezi colecţia de vară cu 3 perechi Deichmann, la achiziţionarea a 2 perechi de încălţăminte ce beneficiază de reducere, pe a treia o primeşti gratuit. Iubitoarele de pantofi nu ar avea ce să-şi dorească mai mult!

1231261

Până pe 28 august, Deichmann a decretat libertate la shopping şi distracţie! Locul ispitelor verii 2016 este chiar la tine acasă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s