MARINA YACHTING SUPPORT ROMANIA

Marina Yachting susţine prima echipă din România care va participa la competiţia Talisker Whisky Atlantic Challenge

Echipa Romaniei ce va traversa Atlanticul 

Marina Yachting susține Atlantic4, prima echipă din România care va participa la competiția internațională Atlantic Challenge. „Talisker Whisky Atlantic Challenge” este cea mai dură cursă de canotaj din lume, care aliniază la start un număr de 30 de echipe din întreaga lume, având reguli foarte stricte: nu se va primi niciun suport din exterior în timpul cursei, iar echipele vor trebui să facă faţă unor provocări precum privarea de somn, vâslire în schimburi de două ore, non-stop timp de săptămâni.

Pregătirile echipei României pentru traversarea Atlanticului vâslind durează aproape doi ani şi includ antrenamente complexe, sală de forţă, cursuri de navigaţie, înot şi un test unic de traversare a Mării Negre într-o barcă cu vâsle. Startul oficial al celei mai dure curse de vâslit din lume „Talisker Whisky Atlantic Challenge” va avea loc în decembrie 2017.

În cadrul ceremoniei ce a avut loc săptămâna trecută, la Limanu a fost prezentată publicului barca cu care echipajul va participa la cea mai dificilă competiţie de canotaj. Aceasta a primit numele „Maria” şi a avut parte de un botez tradiţional oficializat de către Andrei Roşu, liderul echipei Atlantic4. Cei patru membrii ai echipajului au sărbătorit cu şampanie lansarea la apă a bărcii şi prima plimbare a acesteia pe mare în aplauzele susţinătorilor.

Brandul genovez, Marina Yachting, admiră iniţiativa curajoasă a echipajului şi a fost prezent la evenimentul de la Limanu în cadrul căruia concurenţii au purtat ţinute navy în diferite nuanţe de albastru marin potrivite pentru prima plimbare pe apă a bărcii „Maria”.

Echipajul Atlantic 4 

Despre Marina Yachting Internaţional

Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 de spaţii de tip shop în shop şi 700 de clienţi multi brand.

Cu rădăcini care merg până în secolul XVIII, la Genoa, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Europa, brand-ul Marina Yachting combină stilul modern italian cu inspirația și tradiția istoriei sale în arta navigației autentice. Celebra jachetă cu doi nasturi setează standardele unui stil unic, combinat cu funcționalitatea sa pe mare. Marina Yachting este un brand cu inspirație marină, poziţionat în segmentul high-end de îmbrăcăminte casual, ce setează standardele de calitate și eleganță sportivă începând cu 1878 și până astăzi. Mai mult, Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la oră actuală, aduce Marina Yachting printre alegerile iubitorilor de un stil de viață premium, aceasta asociere fiind o premieră la nivel global pentru brand-ul genovez.

Sloganul brandului este “The Original Italian Marine Lifestyle Brand Since 1878”.

Mai multe detalii puteți descoperi accesând site-ul – http://marinayachting.it/en/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s