RealLife WaterSave

Masina de spalat vase Electrolux RealLife: performante deosebite de spalare, consum de apa redus cu 50%

Electrolux doreste sa aduca tehnologiile profesionale chiar la tine in bucatarie, dedicandu-se in special inovatiilor ecologice, fapt confirmat de listarea grupului in Indexul Mondial de Sustenabilitate Dow Jones. Ca parte a strategiei de sustenabilitate a Electrolux, masina de spalat vase RealLife WaterSave iti permite sa economisesti aproape 50%* din apa in timpul functionarii masinii, in comparatie cu alte modele disponibile pe piata.

RealLife Water save_Electrolux (1)

Electrolux RealLife WaterSave, masina de spalat vase ecologica

Pentru multi dintre noi, apa se gaseste pretutindeni. O bem, o folosim pentru a ne spala sau pentru a gati, ne curatam casele cu ajutorul ei. O utilizam in fiecare zi si rareori ne gandim la importanta ei. Totusi, conform datelor UNDESA**, pana in 2025, se estimeaza ca 1,8 miliarde de oameni vor trai in tari sau regiuni in care apa va fi o raritate absoluta, iar doua treimi din populatia lumii s-ar putea confrunta cu conditii dificile de trai din cauza inexistentei unor rezerve suficiente de apa.

RealLife Water save_Electrolux (2)

Masina de spalat vase RealLife, dotata cu tehnologia WaterSave, reuseste, cu un consum de apa redus la jumatate, sa asigure o curatare perfecta a vaselor si a obiectelor din sticla. Aceasta depoziteaza apa cea mai curata, folosita pentru clatirea finala a ultimei incarcaturi spalate, intr-un rezervor intern de 3,5 litri. Apa este apoi utilizata in urmatorul ciclu de spalare, in etapa PreWash. Rezervorul este curatat la fiecare 6 cicluri de spalare prin evacuarea apei din interiorul sau si prin clatirea acestuia cu apa curata. Datorita functiei HygienePlus, poti alege sa folosesti optiunea Sanitize, pentru a curata incarcatura si rezervorul atunci cand este cazul. Aceasta optiune asigura o igienizare ce elimina 99,99% din bacterii.

„Apa este o resursa esentiala, dar finita, iar milioane de oameni din jurul lumii sunt afectati de lipsa apei si a accesului la surse de apa curata. In calitatea noastra de producator de electrocasnice, este important sa ne implicam printr-un comportament responsabil al companiei, prin dezvoltarea de produse eficiente in ceea ce priveste consumul apei si prin sprijinirea constientizarii acestei necesitati de schimbare.”, a declarat Henrik Sundstrom, vicepresedintele Sustainability Affairs, Electrolux.

Performanta eficienta, intuitiva

 

In etapa de pre-spalare, functia AutoSense va evalua gradul de murdarire a vaselor prin clatirea incarcaturii si apoi proiectarea unui fascicul de lumina in punctul de colectare a apei. Densitatea reziduurilor este masurata, iar in functie de aceasta informatie masina de spalat vase adapteaza cantitatea de apa ce urmeaza a fi folosita in ciclul de spalare. Masurarea continua a reziduurilor in acest mod permite curatarea controlata, in care modificarile de temperatura si distributie a apei sunt ajustate conform cerintelor.

Pentru mai multe informatii privind masina de spalat vase Real Life, poti accesa site-ul oficial Electrolux sau pagina de Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s