POVESTEA #BUCURIEI

F64 organizează expoziția „Povestea #Bucuriei” în cadrul campaniei „Prima Casă pentru Căței”

 14Poza portrait_bucurie_nunta_3

București, 22 august 2016 – F64, cel mai mare magazin foto-video, a lansat pe 3 august programul „Prima Casă pentru Căței” împreună cu „Asociația pentru Protecția Animalelor Robi”.

Următoarea surpriză din cadrul campaniei este o expoziție fotografică specială, găzduită în sala expozițională a magazinului. „Povestea #Bucuriei” prezintă, prin fotografiile lui Silviu Răcheriu, viața și personalitatea cățelușei #Bucurie. Aceasta a devenit un fenomen pe rețelele sociale și a acceptat, cu drag, să fie ambasador pentru „Prima Casă pentru Căței”. Programul vine în sprijinul câinilor fără adăpost care merită un cămin plin de iubire, atenție și îngrijire.

19Poza portrait_bucurie_minune_amandoua_2

#Bucurie este, probabil, cea mai cunoscută cățelușă buldog francez din online-ul românesc. Echipa F64 s-a bucurat foarte mult când aceasta şi fiica ei, Minune, s-au alăturat cauzei. Așa am avut ocazia să aflăm câte ceva despre cum a început povestea ei, cum a crescut, despre ce schimbări poate aduce un cățel în viața ta sau cum poate avea el „toane de divă”.

„Când am văzut-o prima dată habar nu aveam că sufletul acela mic îmi va schimba programul, viața, felul de a percepe lucrurile și îmi va dezvolta ceea ce eu credeam că simt și știu: iubirea necondiționată. Mai mult, nu mă gândeam că îi voi organiza o nuntă sau că o să îmi fie dor de cineva care latră și după care trebuie să strâng pe stradă”, a descris Silviu legătura dintre el și #Bucurie. Povestea completă poate fi citită pe blogul F64.

Vernisajul se va desfășura pe 24 august, începând cu ora 19.00, în sala expozițională a magazinului F64 din Bulevardul Unirii nr. 45. Detalii complete despre eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook dedicată.

 5Poza landscape_bucurie_5

Programul „Prima casă pentru căței” continuă, iar toți cei care vor să ajute pot să o facă foarte simplu. Trebuie doar să trimită un mail la adresa asociatia.robi@gmail.com și să treacă în subiect „Programul Prima Casă pentru Căței”. Adopția poate fi şi la distanță, ceea ce presupune plata unei sume lunare, pe o perioadă determinată sau nu, pentru asigurarea hranei animalului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s