CE FACI DACA CASTIGI O VACUTA?

Te-ai gândit vreodată ce ai face dacă ai câștiga o văcuță?

Bine, poate nu chiar o văcuță, dar lapte și cereale pentru un an întreg.

Win a cow - Vizual Campanie

Cu noua campanie Nestlé, „Câștigă o văcuță”, iubitorii de lapte cu cereale pot câștiga necesarul pentru un an întreg. Trebuie doar să-și înceapă ziua cu o porție de cereale Nesquik, Honey Cheerios, Cookie Crisp, Chocapic, Cini-Minis sau Lion în perioada 15 august – 15 octombrie 2016 pentru a putea câștiga zilnic unul dintre cele 12 premii instant, constând în 10 litri de lapte și o jucărie de pluș. Și, pentru că avem de oferit (aproape) o văcuță, am pregătit 10 premii cu totul speciale, a câte 365 de litri de lapte și 25 de pungi de cereale.

14064239_1132236436820035_3741121165284934493_n

Am gândit premiile cu scopul de a încuraja integrarea laptelui și a fibrelor în ritualul de mic dejun al românilor, pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Combinația dintre cereale și lapte este o opțiune hrănitoare pentru fiecare dimineață, care asigură o serie de elemente nutritive, precum vitamine și fibre.

Cerealele Nestlé au ca ingredient principal cereale integrale, pentru a ajuta consumatorii să mănânce mai multe fibre, cantitatea optimă fiind de 25-35 de grame pe zi, conform Societății Române de Nutriție. Prin produsele din portofoliu, Nestlé oferă opțiuni pentru micul dejun care să fie ușor de preparat, nutritive și gustoase, iar fiecare porție de cereale cu semnul verde Nestlé conține cel puțin 8g de cereale integrale.

Află mai multe despre cum poți câștiga aproape o văcuță pe www.win-a-cow.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s