Entourage invites you to Sailors of Summer | Second Stop, we will be sailing together for an exclusive destination, which will further refine your sophisticated lifestyle. Come and enjoy the reopening party of this season, after two weeks of vacation.
I was there at the last party and was great.
Join me on September 8th for a night full of style perfectly complemented by music and exquisite amuse bouche specific to this wonderful location, Cape Town, which will delight all the senses.
______________________________________________
Great DRINKS, Great FOOD, Great MUSIC.
_______________________________________________
DRINKS MENU:
– Amarula Cream Liqueur 19 lei
(ask your waiter for Amarula Cocktails)
– Iced Rooibos with honey and lemon 17 lei
FOOD MENU:
– Carpaccio vita – 42 lei
– Mussels with wine and garlic – 33 lei
– Cape Malay chicken whit yellow rice – 22 lei
– Lemony zucchini Carbonara whit chilli – 21 lei
– Gogosi Koeksister in sirop artar – 16 lei
MUSIC MENU:
Mandela Gajol
Absolvent al Academiei de muzică din Cluj secția Flaut și în prezent profesor la Mark Twain International School, promovează instrumentele tradiționale românești în cele mai diverse genuri muzicale, aducând un vibe deosebit în toate proiectele în care se implică. Activitatea sa muzicală pornește de la muzică clasică, jazz, electro, până la colaborări în toate zonele artistice, cu diverse formații și proiecte precum: Souptrip, Sensor, Organic Trio, Vita-de-Vie, Dj Vasile și altele.
Cristian Stanciu (DJ-Matze)
Matze militeaza pentru exploatarea sunetului de catre om, face parte din garda veche de Dj-i si producatori, este realizatorul programului de radio “Zona Libera”. Printre proiectele prin care s-a facut cunoscut, de-a lungul carierei sale de 23 de ani, se numara: PERICOL, NSK (Natural Soft Killers), Aievea, Blanoz, Shukar Collective.
Lolo Noukpetor
Este nativ din Togo și a început să facă percuție de la vârsta de 6 ani alături de fratele său. În cei douăzeci de ani de activitate și-a însușit mai întâi tradițiile togoleze de percuție iar apoi și-a adâncit cunoștințele în tradiția malinke/mandingue de djembé, călătorind, printre altele, în Burkina Faso pentru studii de percuție.