BUCLELE CURL SECRET

În luna aniversară, BaByliss Paris continuă cu un nou eveniment la care sunt invitate toate iubitoarele de bucle fabuloase. Când vine vorba de coafură, buclele sunt cel mai râvnit stil de către femeile din întreaga lume. Nu are importanță dacă sunt bucle clasice, retro sau cel wavy, fiecare femeie vrea să aibă onduleuri fabuloase și pline de strălucire.

curl-secret_c1200e_

Pe durata evenimentului, toți cei prezenți vor avea parte de demonstrații live, muzică, o tombolă unde pot câștiga ondulatorul Curl Secret și vouchere de reduceri la unul printre partenerii BaByliss Paris. De asemenea, trei bloggerite renumite vor susține evenimentul și vor transmite live pe pagina de Facebook BaByliss România ce înseamnă Provocarea Buclelor. Special Koko, Ioana Chișiu și Andreea Codrea vor prezenta noul Curl Secret și numeroasele posibilități de coafat cu ajutorul ondulatorului.

curl-secret_c1200e

Cu peste 100 de ani de experiență, BaByliss Paris a revoluționat ondularea părului cu ajutorul aparatului Curl Secret. Ondulatorul complet automat este pionierul tehnologiei Auto-Curl și realizează bucle impecabile, precum cele din saloane de specialitate, în doar câteva minute.

Anul acesta, BaByliss Paris a adus o nouă inovație aparatului, direcția de ondulare reglabilă. Astfel, noul Curl Secret îți permite să alegi direcția de ondulare a părului, la stânga, la dreapta sau alternativ. Fie că vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, poți ondula fiecare parte cu o simetrie perfectă.

Opțiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinație de bucle pe dreapta și pe stânga cu un aspect complet natural.

Ondulatorul este foarte ușor de utilizat acasă având doar 3 butoane: temperatură, timer și direcție, iar pentru fiecare buton există 3 opțiuni dedicate. Temperatura poate fi setată la 210 sau 230 de grade, praguri ce sunt marcate cu I și II. Timer-ul ce determină tipul de bucle are 3 niveluri precum, 8, 10 sau 12 secunde, iar butonul de selectare a direcției de ondulare a buclelor îți permite să alegi fie spre stânga, spre dreapta sau alternativ. De asemenea, aparatul are înveliș ceramic și sistem ionic pentru protecția părului.

În România, ondulatorul complet automat Curl Secret este cel mai dorit aparat datorită rezultatelor spectaculoase. Astfel, fiind un an important, BaByliss Paris continuă luna aniversară cu un eveniment inedit, Provocarea Buclelor.

Pe 17 septembrie, pe patinoarul din AFI Palace Cotroceni, începând cu ora 13:00, doamnele și domnișoarele se vor bucura de rezultatele impecabile ale noului ondulator Curl Secret.

BaByliss Paris dă startul Provocării Buclelor cu ajutorul noului ondulator Curl Secret

BaByliss Paris este brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling si îngrijire personală, cu o reputaie impecabilă de mai bine de 100 de ani. Strategia de dezvoltare a brandului se bazează pe cercetare continuă și pe inovație pentru a oferi clienților soluții de ultimă generație și design de top. Prin fiecare produs lansat, BaByliss Paris încearcă să anticipeze dorințele clienților în materie de styling și îngrijire personală.

Mai multe detalii despre noul ondulator Curl Secret puteți găsi pe site-ul oficial BaByliss Paris Romanian sau pe pagina de Facebook.

IMG_9857IMG_9866IMG_9906

Daca esti curioasa sa vezi cum mi-am facut eu parul cu Curl Secret gaseti video aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s