DISCOVER ,,NICE TO MEET YOU" COLLECTION

18 octombrie 2016 marchează lansarea colecției ,,Nice to meet you” a Adelinei Rusu, brand de ready-couture, lansat în noiembrie 2015 în Dubai, la Arab Fashion Week. Cea mai nouă colecție se lansează azi, prin colaborarea inedită și autentică cu cei din trupa GOLAN, cei care au compus și au produs o piesă muzicală și un videoclip dedicate colecției.

,,Nice to Meet You” este o colecție creată pe principiul de autoportret

Adelina Rusu.jpg

Fiecare piesă din colecție are un nume și o poveste inspirată din întâmplările sau trăirile reale ale Adelinei Rusu. GOLAN a reușit să creeze și să transpună sentimentele acesteia printr-o piesă muzicală, dar și prin videoclip și o arată pe Adelina Rusu, pregatită să se afișeze în fața întregii lumi.

Brandul ADELINA RUSU a fost creat pentru acele femei puternice și dinamice care sunt un simbol al eleganței și al luxului. Pentru a putea avea un control deplin al calității și designului, fiecare articol de îmbrăcăminte este realizat  ,,in-house”, de la schiță până la produsul final, cu o echipă talentată și instruită în realizarea produselor rafinate, de înaltă calitate. Articolele de îmbrăcăminte, semnate ADELINA RUSU, dovedesc mare respect și înțelegere a tehnicilor couture, având atributele de lux atemporal, rafinament și perfecțiune.

Această colaborare se remarcă prin unicitate și nonconformism ,,made in Romania”, asemenea principiilor de business care stau la baza brand-ului.

Pentru a urmări videoclipul realizat de GOLAN pentru Adelina Rusu, click AICI:

https://www.youtube.com/watch?v=q92QrwJqVy4

https://www.youtube.com/watch?v=Hdy7Z2qwjFA

Mai multe detalii și fotografii despre brand și colecție puteți găsi pe: www.adelinarusu.com sau pe paginile rețelelor de socializare.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s