Brânză Cremoasă PRÉSIDENT

Noua Brânză Cremoasă PRÉSIDENT, textură fină și gust plin de lapte

cutii-3d-perspectiva-telemea-cremoasa-pdt-500g

PRÉSIDENT, unul dintre cele mai apreciate branduri în categoriile brânzeturilor și untului la nivel mondial, continuă seria lansărilor inovatoare pe piața românească. Pe lângă telemea, PRÉSIDENT își consolizează poziția de expert în brânzeturi maturate cu noua Brânza Cremoasă.

Branza Cremoasă PRÉSIDENT oferă consumatorilor români o experiență culinară unică datorită gustului irezistibil. Este un produs 100% din lapte de vacă, cu gust de telemea, dar o textură fină și surprinzător de cremoasă. Brânza Cremoasă PRÉSIDENT este păstrată direct în zer pentru a-și menține prospețimea și gustul de lapte inclusiv după deschiderea cutiei.

cutii-3d-perspectiva-telemea-cremoasa-pdt-250

”Brânza Cremoasă PRÉSIDENT este combinația perfectă dintre o textură fină, sofisticată și un gust puternic de lapte. Sofisticata este si Chloe, cafre s-a cam lins pe bot cand noua branza cremoasa a intrat in casa noastra:)

fullsizerender

Sunt elementele care de fapt diferențiează Brânza Cremoasă PRÉSIDENT de orice alta brânză maturată de pe piață. În următoarele săptămâni așteptăm consumatorii în magazinele din România să deguste noile noastre rețețe care scot în evidență această textură fină, cremoasă și gustul special al Brânzei Cremoase”, declară Monica Rădulescu, Marketing Director.

Cu Brânza Cremoasa PRÉSIDENT, salata preferată capată o nouă savoare, neașteptată, adesea întâlnită în vacanțele de neuitat. De altfel, acesta a fost punctul de pornire pentru campania de comunicare a Brânzei Cremoase PRÉSIDENT. „Fiecare dintre noi am fost în vacanțe și am avut experiențe culinare de care ne aducem aminte cu plăcere când ajungem acasă. Gustul Brânzei Cremoase este unul dintre acele lucruri care te poartă imediat într-un astfel de loc, alături de cei dragi”.

Pentru pranz am pregatit o delicioasa salata cu branza cremoasa President si oua posate…yummy

fullsizerender-1

Despre PRÉSIDENT

PRÉSIDENT este unul dintre cei mai importanți producători de unt si brânzeturi din lume. PRÉSIDENT se distinge prin tradiție, măiestrie și pasiune pentru acestea, îmbrățisând atât produse locale, așa cum este telemeaua, dar și lansând brânzeturi internaționale consacrate, unice pe piața românească. Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook PRÉSIDENT România

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s