DIRT DEVIL SI CAVALIER

Dirt Devil prezintă o nouă inovație pentru îngrijirea locuinței, aspiratorul fără sac Cavalier

dd698-1_07

Îngrijirea casei devine de astăzi o activitate plăcută și foarte ușoară datorită experților în inovație de la Dirt Devil. Cu un design futurist și o excelentă putere de aspirare, Cavalier de la Dirt Devil este un aspirator 2în1, fără sac, portabil și foarte puternic.

dd698-1_09

Aspiratorul Cavalier este o adevărată atracție datorită designul său inovator și a tehnologiei single-cyclonic care separă eficient murdăria de praf pentru a preveni blocarea filtrelor și pentru a oferi o putere de aspirare constantă.

dd698-1_08

Susținut de un suport de prindere în perete, versatilul aspirator reîncărcabil este soluția perfect pentru îngrijirea întregii locuințe. Cu o baterie litiu-ion de 21,6 volți, aparatul este complet reîncărcat și pregătit pentru o utilizare de 24 de minute, la putere maximă.

dd698-1_05

Aspiratorul Cavalier de la Dirt Devil uimește prin greutatea redusă, 2 kg și manevrarea ușoară. Asigură rezultate perfecte pe multiple suprafețe precum podele dure, covoare și mochete, iar aspiratorul portabil ajunge și în cele mai greu accesibile zone din casă. Cu ajutorul sistemului de blocare a mânerului, aparatul curăță cu ușurință mobila suspendată, ramele tablourile și suporturile de iluminat.

dd698-1_11dd698-1_15

Kit-ul complet de accesorii oferă aparatului o varietate de opțiuni de utilizare și include o perie de parchet cu motor turbo care este foarte blânda cu podeaua, perie 3în1 combo și o duză flexibilă pentru zonele greu accesibile.

Mai multe detalii despre aspiratorul Cavalier găsiți pe site-ul oficial http://www.dirtdevil-romania.ro/aspiratoare-portabile/cavalier-22v și pe pagina de Facebook Dirt Devil România http://www.facebook.com/dirtdevilromania. Prețul recomandat al produsului este: 999,99 lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s