KENZO x H&M

La Pier 36 din New York, a fost prezentată în premieră mondială pe podium, colecția KENZO x H&M, în cadrul unui spectacol incendiar regizat de Jean-Paul Goude, o legendă a lumii modei.

Ann-Sofie Johansson, Humberto Leon, Jean-Paul Goude, Carol Lim

Invitații care au luat parte la eveniment au avut ocazia să experimenteze energia vibrantă și ludică a colecției concepute de către Directorii de creație de la KENZO, Carol Lim și Humberto Leon. Dansatori, beatboxeri, cântăreți cu instrumente de suflat și muzicieni s-au reunit pe ritmurile unui remix special al melodiei „Express Yourself” a lui Sam Spiegel pentru a celebra frumusețea și forța exprimării individuale.

ImanPrin intermediul unei coregrafii unice create de colaboratorul KENZO, Ryan Heffington, colecția KENZO x H&M a fost prezentată publicului care a trăit clipe incendiare ȋn imprimeuri îndrăznețe și culori intense. După încheierea prezentării, petrecerea a continuat cu un spectacol susținut de rapperul și invitatul surpriză ICE CUBE. „Seara aceasta a fost o celebrare a tot ceea ce iubim la KENZO x H&M – a fost un mix festiv, intens și neașteptat al unor lumi diferite, un spectacol de neuitat”, au declarat Carol Lim și Humberto Leon, Directori de creație la KENZO.

kenzo-x-hm-nyc-event-chance-the-rapper-chloe-sevigny-wearing-kenzoxhm-0091

„Lansarea colecției KENZO x H&M a fost absolut spectaculoasă. A fost uimitor să vedem cum colecția prinde viață cu imprimeurile, culorile și energiile sale incredibile. A fost o mare onoare ca Jean-Paul Goude să regizeze spectacolul și a reușit să surprindă perfect atmosfera pe care ne-o doream”, a declarat Ann-Sofie Johansson, Consultant de creație la H&M.

kenzo-x-hm-nyc-event-7

Colecția KENZO x H&M va fi disponibilă începând din 3 noiembrie în peste 250 de magazine H&M din întreaga lume, precum și online. Director de creaţie: Jean-Paul Goude

kenzo-x-hm-nyc-event-6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s