Beauty & Fashion Shows la Palatul Noblesse

In zilele de 17, 18 si 19 noiembrie Palatul Noblesse – Lifestyle Palace iti propune o experienta de shopping unica, in cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows. Timp de trei zile esti invitat sa evadezi din banal intr-o atmosfera rafinata si sa descoperi un mix unic de piese vestimentare, accesorii si produse de beauty.

Decor Beauty & Fashion Shows la Palatul Noblesse

Exclusive Beauty and Fashion Shows celebreaza design-ul in toate formele lui – vestimentar, de produs si interior, oferindu-ti un “spectacol” al frumosului si creativitatii. Lasa-te vrajit de interioarele rafinate ale Palatului Noblesse amenajate in stiluri diferite de Studio Insign si ofera-ti timp sa descoperi produse deosebite, sa afli ce i-a inspirat pe designerii care le-au semnat sau sa descoperi povestea din spatele brand-urilor.

Gabriela Simion si Oana Voicu

Prezentari de moda in acorduri de vioara by Graziella, expozitie de arta, lansare de carte, cocktail parties imbinate cu sesiuni lejere de networking sunt o parte dintre ingredientele ce vor face din serile la Exclusive Beauty & Fashion Shows o experienta de shopping inedita.

Palatul Noblesse, o cladire istorica din centrul Micului Paris, s-a aflat pana in 2014 in degradare si uitare, insa a redevenit un loc activ, incarcat de frumos, incarcat de persoane care iubesc frumusetea cladirilor istorice, cu eleganta si rafinamentul lor. Astfel, povestea lui continua si esti invitat sa faci parte dintr-un nou capitol creat prin acest gen de evenimente.

Exclusive Beauty & Fashion Shows este al treilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair si Noble Drinks Fair & Networking Events.

Accesul la targ se va face pebaza de bilete. Pretul unui bilet este de 15 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse.

Pe toata perioada evenimentului, Noblesse Interiors isi surprinde vizitatorii cu 25% reducere la produsele expuse in showroom.

Bucuresti Exclusive Beauty Fashion Shows Fotografii Exclusive Beauty Fashion Shows

Program Exclusive Beauty & Fashion Shows

Joi, 17 noiembrie: 18:00-22:00

Deschidere eveniment Loredana Preda, CEO Noblesse Group International

Prezentari expozanti

Expozitie de pictura “Sensul vietii” – Gina Maican

Invitat special MarzaTraian – președintele Uniunii Artiștilor Plastici

Cocktail Party & Live Concert

Vineri, 18 noiembrie: 18:00-22:00

Lansare carte Thea Haimovitz, “Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor”

Prezentare de moda Claudia Rawlings

Cocktail Party & Live Concert

Sambata, 19 noiembrie: 16:00-22:00

Prezentare de moda Ana Novic

Demonstratie de make-up Academia de Coafor&Make-upDorina Gheorghe

Cocktail Party & Live Concert

Expozanti

Noblesse Interiors, AdelinaRusu, Ana Novic, Cozette Boutique, Claudia Rawlings, Issaco Stillmoda, Verogia, Lumiere Collection, Purezza, 925 Gents, Shukar Bijoux, Thea Haimovitz, Gabriela Atanasiu (Rochiedeseara.ro), Madame Lucie, AnimoCaffee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s