Peria Electrica Liss Brush 3D de la BaByliss Paris

Fiecare femeie își dorește un păr incredibil de neted, sănătos și strălucitor. Vrea să aibă la îndemână un accesoriu cu ajutorul căruia își poate aranja singură părul, în doar câteva minute, fără a fi nevoită să meargă în saloanele de specialitate.

Ținând cont de acest aspect, specialiștii BaByliss Paris prezintă o nouă inovație în aranjarea părului, peria electrică pentru îndreptarea părului, Liss Brush 3D. Peria beneficiază de o combinație unică de 126 de peri pentru o îndreptare rapidă, ușoară, ce oferă părului elasticitate și luciu natural. Poziția acestor peri permite distribuirea uniforma a căldurii. Secretul constă în cele trei tipuri de peri care ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte. Perii din plastic, de 34 de mm, separă suvițele, cei cu înveliș ceramic, de 42 de mm, descurcă părul, iar perii din silicon, de 50 de mm, conferă un păr perfect drept, timp îndelungat.

Uimitoare perie ceramică Liss Brush 3D combină puterea unei plăci electrice cu performanțele de stilizare ale unei perii pentru rezultate fabuloase în doar câteva minute. Peria beneficiază de doi generatori de ioni care protejează firul de păr, îi conferă strălucire și împiedică eficient efectul de electrizare al părului.

Liss Brush 3D descurcă părul, îl piaptănă și în același timp îl îndreaptă. Peria oferă rezultate excelente precum cele din saloanele de specialitate pentru toate tipurile și lungimile de păr.

Peria Electrica Liss Brush 3D de la BaByliss Paris

Peria Liss Brush 3D are un design modern și elegant, este foarte ușor de folosit și o poți lua cu tine oriunde. Are trei trepte de temperatură, 160°, 180° și 200°C și asigură o încălzire super rapidă și uniformă. De asemenea, peria beneficiază de înveliș ceramic cu finisaj Diamon, se încălzește rapid și vine însoțită de un suport rezistent termic.

Acum, orice doamnă și domnișoară poate avea rezultate ca în saloanele de specialitate în doar câteva minute, în confortul propriei locuințe cu ajutorul periei Liss Brush 3D de la BaByliss Paris.

Mai multe detalii despre peria Liss Brush 3D găsești pe site-ul BaByliss Paris http://www.babylissparis.ro/perie-de-indreptat-LissBrush3D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s