Deserturile de Sarbatori cu Inghetata Häaagen-Dazs

În perioada sărbătorilor de iarnă fiecare dorește să își surprindă persoanele dragi și să își delecteze simțurile. Pentru cei care vor să completeze într-un mod spectaculos platourile cu deserturi de pe masa de Crăciun și Revelion sau pentru cei vor ceva un desert simplu, înghețata Häagen-Dazs este alegerea ideală.

haagen-dazs-belgian-chocolate
Häagen Dazs este, pentru cunoscătorii din întreaga lume, sinonim cu plăcerea culinară, iar propunerile de deserturi sunt ușoare și pline de arome plăcute: ciocolată belgiană, ciocolată, praline și caramel, cafea; dulce de leche, mango și zmeură, mentă și ciocolată, caramel sărat, căpșune și frișcă, nuci caramelizate în miere, cheesecake de căpșune, sorbet de lămâie, nuci macadamia caramelizate, fructe de pădure roșii și vanilie.

1280px-Häagen-Dazs_Logo.png
„Făcută din pasiunea pentru detalii și perfecțiune, înghețata Häagen-Dazs poate lua cu succes locul unui desert sofisticat. La fiecare sortiment sunt folosite doar ingrediente naturale, atent selecționate, ce dau o textură savuroasă. Estetic, arată impecabil, iar combinațiile care se pot face sunt infinite. Secretul preparării îl poate deprinde oricine: totul ține de imaginație și de ingredientele folosite.” Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker, importator al înghețatei Häagen-Dazs.

haagen-dazs-dulce-de-leche
Fantezii de deserturi cu Häagen-Dazs pentru masa de Sărbători
Un desert deosebit atrage, în primul rând, prin decor, însă secretul deserturilor irezistibile nu aparține doar cofetarilor profesioniști. Nuca macinată, fulgii de migdale, fulgii de cocos sau bomboanele de ciocolată, alături de înghețată în arome diversificate pot crea un plating de invidiat.

Häagen-Dazs dulce de leche redă perfect gustul bogat al caramelului, iar pentru iubitorii de ciocolată, Häagen-Dazs Belgian Chocolate este cel mai rafinat amestec de înghețată cremoasă și celebra ciocolată belgiană.

Înghețata de ciocolată este recunoscută ca fiind usor de combinat cu diferite ingrediente: fistic, fulgi de cocos, de ciocolată, de migdale, pere caramelizate sau topping-uri speciale. Pentru persoanele care îndrăgesc gustul de nucă la fel de mult ca si înghețata. Cei care vor să încerce ceva deosebit pot opta pentru înghețata dulce de leche, în combinație cu mere coapte si nuci. Aroma amăruie a merelor coapte completează perfect aroma dulce a copilăriei, într-o rețetă perfectă de sărbători.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s