Tinutele de Party Mark&Spencer

,,Dantela, catifeaua şi accesoriile de impact sunt must-have-urile outfit-urilor de petrecere în acest sezon!,,

lace-blouse_229-lei

Ce ocazie mai bună decât Sărbătorile să ne oferim cadou câteva ţinute nou nouţe pentru ocazii speciale şi nu numai? Iar atunci când vine vorba de alegeri vestimentare, ştim cât de greu este să luăm o decizie Ne dorim piese din materiale calitative, dar care sa urmeze bineînţeles şi trendurile, nu-i aşa?

In colecţia propusă pentru această iarnă, preferatele noastre sunt rochiile şi bluzele din dantelă care conferă un aer extrem de feminin. Le putem combina fie cu piese cu accente masculine şi accesorii statement pentru un look elegant, fie cu jachete supradimensionate din lână pentru un contrast extrem de actual şi de cool, potrivit pentru orice moment al zilei.
La fel de mult ne plac piesele din catifea pentru că sunt extrem de versatile şi pot fi purtate în combinaţii neaşteptate, dar care arată extrem de bine.

Iar dacă ar fi să alegem un item din colecţia de iarnă Mark&Spencer, pe care să-l oferim cadou cuiva drag, acesta ar fi cu siguranţă puloverul din caşmir: este o piesă timeless care conferă oricărei ţinute un aer distins, fie că vorbim de ţinute feminine sau masculine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s