ZenSushi | Japanese Molecular Cuisine

Japanese Molecular Cuisine, un nou concept de cina inedit a avut loc joi, 26 ianuarie, la Zen Fusion, strada Vasile Lascar, o cina la care invitatii au avut parte de un rasfat culinar, la cele mai inalte standarde. Acest nou concept de cina va permite sa pasiti intr-un univers culinar fusion ce combina intr-un mod inedit si spectaculos aromele si atmosfera specifica din Japonia sau Peru.

Meniu: Starter: raviola (spherification) de supa miso cu vongole si sos de soia invechit de 3 ani.

Piure de cartofi din cartofi copti cu unt (cantitati egale de unt si cartofi),

morcov baby cu seminte de vanilie si mirin, sos de legume, alge kombu si xantana.

Spuma din branza de capra afumata cu terina de sfecla rosie si icre din miere de

albine manuka.

Ceviche din biban de mare, ton si burta de ton, jeleu de portocale, maioneza de

yuzu, jeleu de mango, spuma de lime, zapada de wasabi si praf din ulei de masline.

Restaurantele Zen Sushi aduc experienta bucatariei japoneze prin atmosfera intima si deosebita, intr-un spatiul modern dominat de elemente naturale (lemn, piatra), culori inchise, elegante, lumini difuze, ce te poarta inevitabil cu gandul la Japonia. 

Experienta Zen in arta culinara pleaca de la premiza ca mancarea este mai buna atunci cand este preparata din cele mai proaspete ingrediente, atent selectionate. 

Calitatea si prospetimea ingredientelor, dar si talentul si priceperea bucatarilor garanteaza o experienta culinara de calitate pe care clientii nu o vor uita. 

Meniul din restaurantele Zen Sushi este unul variat, puteti servi de la faimoasele rulouri cu orez invelite in alge nori – Makisushi – pana la sofisticatele Sashimi pregatite migalos din peste crud si din cele mai fine ingrediente, toate preparate sub ochii clientilor.

“Mister Sushi” este Iulian Constantin, chef si owner la Zen, cu peste 15 ani experienta in bucatarie, “Misterious sushi” e una dintre minunatiile inventate de el alaturi de alte feluri de sushi cu totul inedite iar, per total, Zen Sushi e o adevarata explozie de arome, savoare si culoare.

Chef Iulian a studiat cu maestrul Okuda Yutaka in primul restaurant japonez deschis în Bucuresti la inceputul anilor 2000. In 2014, Chef Iulian a participat la World Sushi Cup, din Tokyo, un concurs exclusivist la care sunt invitati doar cei mai buni bucatari. Chef Iulian Constantin a primit, de-a lungul timpului, numeroase diplome sau distinctii in domeniu.

Va asteptam sa va bucurati din plin de experienta Zen Sushi in oricare din cele trei locatii: 

ZenSushi Dorobanti 

George Calinescu 15
sector 1, Bucuresti

luni-sambata 12:00 – 23:00
duminica 13:00 22:30

0722 161 718

 

ZenSushi Victoriei 

Grigore Alexandrescu 56
sector 1, Bucuresti

luni-sambata 12:00 – 23:00
duminica 13:00 22:30

0721 755 455 | 0752 022 594

 

ZenFusion

in incinta Hotelului Sarroglia

Vasile Lascar 59
sector 2, Bucuresti

luni-sambata 12:00 – 23:00
duminica 13:00 22:30

0720 353 435

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s