YEEZY BOOST 350 V2 by KANYE WEST și Adidas

După lansarea modelului YEEZY BOOST 350 V2 în 2016, prima lansare adidas + KANYE WEST din 2017 marchează revenirea modelului într-o nouă versiune negru / roșu, ce se va lansa la nivel global pe 11 februarie, având în premieră mărimi pentru adulți și copii mici.

Suprafața exterioară YEEZY BOOST 350 V2 este realizată din Primeknit, având emblema „SPLY-350” evidențiată cu scrisul în oglindă, de culoarea roșie contrastantă și brodată pe laterala pantofului. Pentru prima dată pe un YEEZY BOOST 350 V2 este cusută o bandă funcțională în zona călcâiului.

adidas-originals-yeezy-boost-350-v2-black-red-1

Versiunea pentru adulți are o talpă semi-transparentă din cauciuc, care alături de inserțiile laterale din TPU crează un efect vizual incredibil, oferind totodată și o mai bună tracțiune. De asemenea, pantoful YEEZY BOOST 350 V2 utilizează inovativa tehnologie BOOST™ pentru a crea o talpă receptivă, durabilă și rezistentă la șoc.

Varianta pentru copii mici are o talpă îmbrăcată complet din cauciuc cu inserție BOOST™, oferind astfel o mai bună tracțiune și confort sporit.

adidas-originals-yeezy-boost-350-v2.jpg

YEEZY BOOST 350 V2 pentru adulți va fi 1001 lei, iar cel pentru copii mici 637 de lei, ambele modele putând fi achiziționate în urma extragerilor la tombolele organizate în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City. Fiind un model foarte apreciat şi căutat, acesta va putea fi achiziţionat doar de către câştigătorii extragerii la cele două tombole ce se vor desfăşura în perioada 01-10 februarie în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City. Extragerea pentru adulți va avea loc vineri 10 februarie, la ora 16:10, iar cea pentru copii mici va avea loc în aceeași zi, la ora 16:45. Câștigătorii vor fi invitați pe 11 februarie în magazin să-și achiziționeze modelul dorit.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s