Aspiratoarele Rebel de la Dirt Devil

Vrei să lupți împotriva dușmanului numărul unu al casei tale, praful? Alege unul dintre aspiratoarele fără sac din gama Rebel de la Dirt Devil și îmblânzește murdăria cât ai clipi. Iubește-ți casa și curăț-o cu produse de o calitate superioară, cum sunt cele de la Dirt Devil.

i12178

Aspiratoarele fără sac de la Dirt Devil sunt oricând gata de lupta cu praful. Cu un design aparte, specific modelelor multicyclone, acestea par a face parte din viitor, carcasa fiind prevăzută cu diferite unghiuri și având componentele la vedere. Murdăria nu are nicio șansă în fața puternicelor aspiratoare fără sac Rebel. Cu o eficiență energetică clasa AAA și doar 800W, s-a demonstrat că aspiratoarele fără sac din această gama sunt mai eficiente decât un aspirator de 2200W.

Tehnologia multicyclone disponibilă în gama Rebel,asigură o aspirație constantă, care oferă randament maxim pe orice tip de suprafață. Sistemul are la bază un motor puternic foarte eficient și o perie gândită pentru o aspirare pe măsură.

Containerul pentru praf are o capacitate de 2.5 litri, fiind mai mare decât media de pe piață. Acesta este ușor de curățat, economic și igienic în comparație cu sacii din hârtie sau textili care rețin praf și trebuiesc aruncați după fiecare utilizare. Ai la dispoziție un indicator special pentru nivelul de praf, care îți va arăta când e nevoie să golești containerul.
Eficiența superioară de aspirare este susținută și de filtrul HEPA. Acesta asigură faptul că praful este aspirat complet și că nu este evacuat înapoi în cameră, fiind foarte potrivit pentru persoanele alergice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s