Stare de Bine cu Nutradose Detox

Retenția de apă, digestia deficitară, acneea sau kilogramele în plus sunt printre cele mai frecvente probleme din zilele noastre. Nutradose Detox, complexul 100 % natural, vine în ajutorul celor care se confruntă cu astfel de probleme cu o formulă special concepută pentru a purifica organismul și pentru a-i reda starea de bine.

Retenția de apă – cauza îngrășării rapide și nejustificate

nutradose-detox

Indiferent de anotimp, hidratarea organismului trebuie să se realizeze în mod corespunzător pentru a avea o stare de bine. Necesarul de lichide de care are nevoie organismul nostru nu variază în funcție de anotimp, doar cu excepția zilelor caniculare de vară sau a momentelor în care se depune efort fizic.

În general, specialiștii recomandă consumarea a cel puțin 2 litri pe apă în fiecare zi, în oricare anotimp. Însă, ce se întâmplă cu depozitele de apă pe care organismul nostru nu reusește să le elimine? Se acumulează în diferite zone ale corpului, precum picioare sau mâini.

Aceste acumulări de apă pe care organismul uman nu reușește să le elimine apar ca urmare a retenției de apă, problemă cunoscută în medicină sub denumirea de edem. Retenția de apă are ca și efecte negative creșterea în greutate, senzația de mâini și picioare „grele”, balonare și schimbările hormonale.

Detoxifierea organismului – procesul care redă starea de bine a organismului tău

La fel se întâmplă și cu toxinele din alimentele pe care le consumăm zi de zi. Odată ajunse în organism, toxinele intră în țesuturi, iar primele efecte sunt creșterea în greutate, balonarea, constipația, oboseala nejustificată, celulita și chiar insomnia sau depresia. Cu toate că organismul uman dispune de mecanisme naturale de detoxifiere (colonul, plămânii, ficatul, rinichii și pielea), acestea nu reuseșc să elimine toate toxinele din organism. De aceea, atunci când detoxifierea nu se face în mod natural de către organism, acesta are nevoie de ajutor.

Nutradose Detox – complexul 100% natural pentru purificarea organismului

Datorită formulei exclusiv concepute pentru a ajuta la procesul de detoxifiere al organismului, Nutradose Detox este ajutorul de nădejde al organismului. Extractele standardizate cu absorbție rapidă din Păpădie, Mere, Anghinare, Varză rosie, Pătrunjel, Semințe de Grapefruit și Hrișcă, alcătuiesc un cocktail unic, 100% natural ce asigură starea de sănătate a întregului organism prin reducerea retenției hidrice și eliminarea toxinelor.

„Nutradose Detox este un complex 100% natural și se recomandă pentru eliminarea retenției de apă din organism, stimularea digestiei dificile și a tranzitului lent, diete de slăbit și purificare a organismului, dar și vindecarea problemelor cutanate (acnee). Acest complex 100% natural poate fi administrat în cure de 4 săptămâni de 2 ori pe an, iar de către persoanele care au probleme cu acneea se poate administra și de mai mult de 2 ori pe an. În ceea ce privește contraindicațiile, nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează”, explică Florența Crețu, specialist Ropharma Healthcare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s