Colecţia de porţelan pictat manual Hora

Colaborarea in premiera dintre studioul de design (Porphyras) si producătorul de portelanuri (Axa Porcelaine), ambii din Romania, va fi marcată la târgul Ambiente (Frankfurt, 10-14 februarie) prin lansarea unei colecţii de porţelanuri având un design inspirat din modele tradiţionale româneşti..

Asadar, lansarea acestei colectii-capsula, compusa in prima faza din sase piese, sub numele Hora, produsul unei frumoase colaborări dintre Porphyras si Axa Porcelaine, se va face in prezenta publicului international, in cadrul unuia dintre celei mai mari evenimente anuale de profil, Ambiente.

Aceasta colectie este inspirata din cusaturile traditionale romanesti, in nuante de rosu si negru, transpuse pe formele moderne din portelan, intr-o maniera originala. Numele Hora este tipic romanesc, dorindu-se sa se prezinte lumii intregi o frantura din frumusetea, originalitatea si talentul national.

Colectia contine un set de masa (două farfurii si un bol), un tea for one, o ceasca cu farfurioara pentru cafea si o cana coffee to go (cu capac din silicon), cu forme deosebite, adaptate stilului de viata modern.

Dupa lansarea internationala, colecţia Hora se va prezenta cat de curand si publicului roman.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s