Bacon Clubhouse revine la McDonald’s

McDonald’s readuce în restaurantele din toată țara sandvișul Bacon Clubhouse cu pui sau cu vită. Între 24 februarie – 6 aprilie, pasionații de burgeri sunt așteptați să retrăiască experiența Bacon Clubhouse în fiecare dintre cele 68 de restaurante din România.

Bacon Clubhouse, burgerul creat, nu făcut, revine în restaurantele McDonald’s, în ediție limitată, până pe 6 aprilie. Lansarea din 2016 a avut rezultate remarcabile, iar burgerul Bacon Clubhouse este produsul preferat al clienților McDonald’s din toată țara: 500.000 de burgeri au fost vânduți pe toată durata campaniei si 8 milioane de clienți au vizitat restaurantele în luna martie 2016, cu 16% mai multi față de aceeași lună în 2015.

Bacon Clubhouse.jpg

Anul acesta, sandvișul Bacon Clubhouse este servit în tăvițe special create pentru burgerul vedetă, oferind o experiență complet nouă pentru clienții restaurantelor McDonald’s.

”În 2016 am adus la McDonald’s gustul special al burgerului Bacon Clubhouse și am reușit să oferim clienților o experiență inedită prin combinația ingredientelor și prin gustul original. Pentru a sărbători împreună cu pasionații de burgeri lansarea Bacon Clubhouse am organizat pentru prima dată un eveniment în afara restaurantelor McDonald’s și am surprins invitații cu o rețetă originală, premium, dedicată iubitorilor de burgeri și clienților care ne vizitează restaurantele pentru a trăi o altfel de experiență. Succesul de care s-au bucurat cele două sandvișuri anul trecut ne-a determinat să le readucem în meniul nostru. Preocuparea noastră principală este aceea de a oferi întotdeauna clienților produse cu un gust unic, autentice, create din ingrediente speciale”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Povestea Bacon Clubhouse începe cu un ingredient vedetă – chifla pufoasă, arămie. Acțiunea e completată de o felie generoasă de carne de vită sau pui, de sosul special, brânza cheddar, legumele proaspete (roșii, salată, inele de ceapă roșie), la care se adaugă felii de bacon rumenit, rezultând astfel rețeta inedită care a cucerit încă de anul trecut pasionații de burgeri.  

Începând cu 24 februarie, cele două sandvișuri Bacon Clubhouse cu vită și pui au revenit, în ediție limitată, doar la McDonald’s.

Calitatea la McDonald’s

La McDonald’s preparăm produsele cu grijă din ingrediente de calitate. Pentru fiecare produs preferat de consumatorii noștri folosim ingrediente de la parteneri de încredere, lideri în domeniul lor de activitate. Folosim 100% carne de vită din sfert anterior și flanc, procentul de grăsime nu depășește 20%. Furnizată de Inalca Italia, carnea de vită este preparată pe plită, fără adaos de grăsime, condimentată doar cu sare și piper după preparare. Carnea de pui provine din fermele OSI Group, o companie cu peste 100 de ani experiență în industria alimentară și partener de încredere McDonald’s.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 134 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s