Colecția de primăvară vine la Office Shoes cu peste 500 de modele

Retailerul de încălțăminte Office Shoes întâmpină primăvara cu o colecție nouă. Prima zi din martie vine cu o gamă de peste 500 de modele, iar oferta noului sezon se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mai mici cumparatori până la cei mai stilați adulți. Totodată, colecția va fi completată pe parcursul următoarelor săptămâni cu modele noi, astfel că diversitatea produselor va fi din ce în ce mai mare.

Colectia de primavara_Office Shoes1.JPG

Office Shoes a pregătit și câteva serii speciale pentru clienții săi, astfel încât toate preferințele să fie satisfăcute. Clienții interesați de idei de cadouri inspirate pot începe de la un look glam care va atrage toate privirile, iar aici tenișii Vans Milton pot fi cea mai bună alegere. Totodată, poate fi aleasă încălțămintea Converse pentru spiritul liber de primăvară. Odată cu temperaturile mai ridicate, este timpul unor pantofi sport potriviți, iar New Balance 996 este o alegere extraordinară.

Office Shoes ține cont și de preferințele celor mici, astfel că pentru copii sunt excelenți pantofii sport de la Skechers accesorizați cu beculețe multicolore care se aprind la fiecare pas. Micile fashioniste vor fi cucerite de pantofii cu fundițe de la același brand. Pentru bărbații care adoptă un stil casual/elegant, noii pantofi Timberland sunt indispensabili.

Nu în ultimul rând, cei care vor să profite de ultimele reduceri, acestea sunt încă disponibile pe site-ul Office Shoes și în magazine. Cuprind colecția de toamnă-iarnă și pot asigura selecția potrivită de încălțăminte pentru sezonul rece de la finalul anului.

Despre Office Shoes

Office Shoes este un magazin internațional, prezent în România și alte opt țări din Europa și existent în mediul online din 2013. În grila de produse se găsesc peste 25 de branduri comercializate cu prețuri variate, care se mulează pe nevoile întregii familii, existând încălțări pentru femei, bărbați și copii.

Cei interesați pot achiziționa produsele Office Shoes atât în mediul online, cât și la magazinele deschise în București, Brăila, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș şi Arad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s